Prieš išvyką į Vengriją - pergalės Lietuvoje

Prieš išvyką į Vengriją - pergalės Lietuvoje

Būrys Klaipėdos karatistų artėjantį savaitgalį vyks į Vengriją, kur jų laukia vienos rimčiausių šio sezono varžybų - Europos jaunučių (U-16), jaunimo (U-20) ir suaugusiųjų absoliučios svorio kategorijos čempionatai.

Prieš išvyką į Vengriją klaipėdiečiai surengė generalinę repeticiją Kėdainiuose.

Čia vyko Lietuvos karatė kiokušin moksleivių čempionatas. Varžėsi rekordiškai daug - beveik 800 - dalyvių iš 45 Lietuvos klubų.

LAUREATAI. "Okinavos" karatistų komanda iškovojo daugybę įvairių spalvų medalių ir taurių.

Jau vienuoliktus iš eilės metus bendrojoje komandinėje įskaitoje triumfavo Klaipėdos "Shodan" atstovai. "Šodaniečiai" šiose varžybose iš viso iškovojo net 94 medalius - 14 aukso, 23 sidabro ir 57 bronzos.

Dar į geriausių komandų septintuką pateko kita Klaipėdos komanda - "Okinava". Jų sąskaitoje - kelios dešimtys įvairių spalvų medalių.

Kiek kukliau Kėdainiuose pasirodė (iškovojo 6 medalius) Klaipėdos "Tensho" klubo karatistai. Tačiau reikia pasidžiaugti, kad ir jie šįkart iškovojo visų spalvų medalius.

Savaitgalį Vengrijoje vyksiančiuose Europos čempionatuose iš viso varžysis per dvi dešimtis klaipėdiečių. Tikimasi, kad mūsų karatistai į Klaipėdą parveš įvairių spalvų medalių, tarp jų - ir auksinių.

PASIŽYMĖJO. Klaipėdos "Tensho" karatistai šįkart taip pat džiaugėsi visų spalvų medaliais.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder