Po įtemptos kovos - saldus kelialapis

Po įtemptos kovos - saldus kelialapis

Klaipėdos "Neptūnui" kaip reikiant teko pasinervinti kovoje dėl kelialapio į "Citadele" Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) turnyro finalo ketvertą.

Nors atsakomosiose šio turnyro ketvirtfinalio rungtynėse neptūniečiai namuose rezultatu 77:88 nusileido "Šiaulių" ekipai, tačiau per pirmąsias rungtynes susikrautas 15 taškų (91:76) pranašumas klaipėdiečiams lėmė geresnį bendrą rezultatą - 168:164.

Taigi reikia pamiršti sunkų ketvirtfinalio etapą ir visas jėgas sutelkti į KMT turnyro finalo ketverto kovas, kurios vyks vasario 13-14 dienomis Panevėžyje.

Pusfinalyje Tomo Gaidamavičiaus auklėtiniams teks susikauti su Kauno "Žalgiriu", o kitoje poroje santykius aiškinsis Panevėžio "Lietkabelio" ir Utenos "Juventus" ekipos. Uteniškiai iš šio turnyro eliminavo Vilniaus "Rytą" ir iš trenerio sosto išvertė vilniečių ekipos strategą Donaldą Kairį, o "Lietkabelis" ketvirtfinalyje susidorojo su Prienų "CBet" ekipa.

Jau trečiadienį neptūniečiai vyks į Vilnių, kur jų lauks iš nesėkmių liūno trokštantis pakilti "Rytas". Šią Lietuvos krepšinio lygos (LKL) akistatą tiesiogiai iš sostinės galėsite matyti per BTV televiziją nuo 18.50 val.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder