Palangoje - pajūrio futbolo ekipų derbis

Palangoje - pajūrio futbolo ekipų derbis

Sekmadienį 18 val. Palangos miesto stadione (Sporto g. 3) į Lietuvos futbolo A lygos dvikovą stos dvi pajūrio ekipos - šeimininkų "Palangos" ekipa ir Klaipėdos "Atlantas".

Šį sezoną šios ekipos susitiks jau trečiąjį kartą. Iki tol komandos pasidalijo po pergalę - penktajame čempionato ture (balandžio 6 d.) namuose 2:1 triumfavo palangiškiai, tačiau dvyliktajame čempionato ture (gegužės 21 dieną) Klaipėdoje "Atlantas" atsirevanšavo tokiu pat rezultatu - 2:1.

"Atlantas" su 16 taškų (4 pergalės, 4 lygiosios, 12 pralaimėjimų) Lietuvos futbolo A lygos čempionate užima šeštąją vietą, "Palangos" futbolininkai su 13 taškų (4 pergalės, 1 lygiosios, 15 pralaimėjimų) žengia paskutiniai - aštunti.

Sekmadienio dvikovoje į aikštę turėtų išbėgti "Atlanto" naujokas legionierius iš Kroatijos Mateo Duničius. 19-os metų saugas praėjusiame sezone priklausė aukščiausiojoje Kroatijos lygoje rungtyniavusiai Zagrebo "Lokomotiva" ekipai, tačiau buvo paskolintas antram pagal pajėgumą čempionate kovojusiam Zagrebo "Špansko" klubui.

Birželio mėnesį, pasibaigus kontraktui su "Lokomotiva" ekipa, perspektyvų futbolininką į savo gretas pasikvietė Rygos RFS, treniruojama Valdo Dambrausko. M. Duničius Latvijos sostinėje praleido du mėnesius, o dabar klubo sprendimu buvo išsiųstas rungtyniauti į uostamiestį.

M. Duničius vilkės 77-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder