Palangoje -  paplūdimio futbolo taurės varžybos

Palangoje - paplūdimio futbolo taurės varžybos

Paplūdimio futbolo vasaros sezoną Lietuvoje šeštadienį vainikuos taurės varžybos. Ant Baltijos jūros kranto Palangoje vyksiančiame turnyre aštuonios komandos susirungs dėl geriausios vardo.

Šiais metais varžybose dalyvaus pastaraisiais metais Lietuvoje dominavę klubai iš Vilniaus - čempionas „Igol“ ir „Avelita“. Po pertraukos turnyre pasirodys kita paplūdimio futbole ne pirmus metus žaidžianti Kauno „Inkaro“ komanda. Savo galimybes taip pat bandys įrodyti paplūdimio čempionatuose nuolat dalyvaujančios sostinės „Audros“ ir FCI ekipos, „Prienų“, „Tauragės“ ir Mažeikių „Olimpo“ klubai.

Kova dėl paplūdimio futbolo taurės vyks dviejose aikštelėse Palangoje, prie pagrindinės Gelbėtojų stoties (Žvejų g. 2A, Palanga). 10 val. bus ištraukti burtai, kurie suskirstys aštuonias komandas į dvi grupes. Sužaidusios grupių etapą, atitinkamas vietas užėmusios komandos žais atkrintamosiose varžybose dėl 5-8 vietų ir 1-4 vietų. Turnyro pabaiga numatoma apie 16.30 val.

Liepos pabaigoje Nidoje vykusio finalinio paplūdimio futbolo čempionato turo metu šalies čempionais tapo „Igol“ futbolininkai. Antrąją vietą užėmė Kupiškio „Narjanta“, trečiąją - Vilniaus „Audra“.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder