Netradicinio sporto šventė subūrė jaunimą ir šeimas

Netradicinio sporto šventė subūrė jaunimą ir šeimas

Antrojoje Melnragėje vykusiame netradicinio sporto paplūdimio festivalyje, kuris subūrė kelis šimtus dalyvių, buvo visko: ir sportinių kovų, ir azarto, ir žaidimų bei pramogų. Pasidžiaugta, kad šiai sporto šventei nuotaiką pakėlė ir žiūrovų ne tik iš Klaipėdos, bet ir kitų šalies miestų sutraukti padėjo ir puikus oras.

Šeštadienį nuo ankstyvo ryto iki pavakarių Antrojoje Melnragėje tiesiog virė gyvenimas - klaipėdiečiai ir miesto svečiai aktyviai įsiliejo į įvairias sportines rungtis: išbandė rankšluostinį tinklinį, lėkščiasvydį, vandens šautuvų mūšyje, virvės traukimo vandenyje varžybose, paplūdimio teniso, bėgimo "nešu porą", greitojo palapinės statymo rungtyse.

Būrys festivalio dalyvių panoro užšokti ant bangos su banglente, padedant profesionalams "Surf Style Lt" treneriams.

Išbandyta ir nauja sporto šaka - "Bandwrestling" (imtynės su specialiomis gumomis), vyko ir girų kilnojimų pasirodymai, taip pat buvo organizuojamos linksmosios estafetės, dailiosios lyties atstovės šoko zumbos ritmu.

Mažieji šurmuliavo šeimų erdvėje su "Family Lab Academy" edukatorėmis. Jie karaliavo smėlio ir vandens tešlose, statė ugnikalnius ir sunkvežimių trasas.

"Stengėmės suorganizuoti tokią šventę, kad galėtume suburti ir sudominti jaunimą bei jaunas šeimas. Taip pat veiklos rado ir vaikai bei seneliai. Smagu, kad netrūko puikių emocijų ir sportinio azarto. Mes turime puikius gamtinius išteklius - nuostabaus grožio pajūrį, tad panašios sporto, fizinio aktyvumo šventės - labai reikalingos ir naudingos kiekvienam iš mūsų. Džiaugiamės, kad Sveikatos stiprinimo fondas ir Klaipėdos miesto savivaldybė prisideda prie tokių renginių finansavimo. Juk smagus ir turiningas laisvalaikis stiprina ir vienija šeimas, sukuria vienybės, bendrumo jausmą, - sakė renginio organizatoriai - sveikatingumo studijos "Ginsvė" vadovė Daiva Palubinskaitė ir "Klaipėda - Europos jaunimo sostinė 2021" atstovai.

Festivalio metu į dvikovą stojo ir regbininkai - vyko "Klaipėda - Europos jaunimo sostinė 2021" paplūdimio regbio "Grand taurės" varžybos.

Jose "Klaipėdos kovo" regbininkai finale nugalėjo svečius iš Latvijos - Jelgavos RK "Mitava" komandą ir į viršų kėlė nugalėtojų taurę. Treti liko šilutiškiai.

Uostamiesčio ekipos gretose geriausias vaikų žaidėju pripažintas Ilja Borucha.

"Klaipėdiečiams tai buvo gera repeticija prieš rugpjūčio mėnesį vyksiantį atvirą Latvijos paplūdimio regbio čempionatą", - sakė regbio turnyro koordinatorius, regbio klubo "Klaipėdos kovas" vadovas Donatas Streckis.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder