„Neptūno“ vadovas palieka savo pareigas

„Neptūno“ vadovas palieka savo pareigas

Jau kurį laiką viešoje erdvėje sklidusios kalbos, kad trejus metus Klaipėdos „Neptūno“ klubo diretoriaus pareigas ėjęs Vilius Sukonas nusprendė trauktis iš savo pareigų, pasitvirtino. Tai viešai įvardijo ir stambiausias klubo dalininkas Sigitas Ambrazevičius.

Teigiama, kad laikinai V. Sukono vietą užims dabartinis „Neptūno“ sporto direktorius Dainius Vaitelis.

“Klubo vadovas yra parašęs pareiškimą išeiti. Tai yra laisvo žmogaus pasirinkimas, tiesiog normali gyvenimiška situacija. Nesame susipykę, tiesiog žmogus pavargo nuo psichologinio spaudimo, nuo nepritekliaus, kuriame mes trejus metus gyvename ir dar nežinome, kiek laiko taip reikės gyventi. Tiesiog nusprendė, kad jam reikia keisti darbą, nes jam pradėjo kenkti jo sveikatai. Kol kas laikinai pareigas eis Dainius Vaitelis, o po to ieškosime naujo vadovo“, - apie pokyčius klube radijo stočiai „Laluna“ pasakojo S. Ambrazevičius.

Jis taip pat užsiminė, kad apie vyr. trenerio Tomo Gaidamavičiaus keitimą nėra minčių.

„Su treneriu situacija yra gera. Pasitikime treneriu. Yra objektyvios priežastys, kodėl nesiseka šiame sezone. Visos kortos gula prieš mus – kai mes galime nugalėti priešininką, tada priešininkas suserga, kita sitacija – mes susergame, kai būname jau pasiekę savo gerą būklę. Taip tiesiog traumos, nepalankus tvarkaraštis ir nepateisinami kai kurių žaidėjų lūkesčiai“, - sakė S. Ambrazevičius.  

LAIKINASIS VADOVAS. Teigiama, kad laikinai „Neptūno“ diretoriaus pareigas užims iki šiol „Neptūno“ sporto direktoriumi buvęs Dainius Vaitelis. Bcneptunas.lt nuotr

„Neptūnas“ kol kas Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pirmenybėse su 8 pergalėmis ir 15 pralaimėjimų užima septintąją vietą.

Artimiausias LKL rungtynes neptūniečiai žais kovo 13 dieną (šeštadienį) 17 val. „Švyturio“ arenoje su Vilniaus „Ryto“ klubu. Šią dvikovą tisiogai iš Klaipėdos transliuos BTV televizija.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder