Neptūniečiai su sirgaliais šventė sezono pabaigtuves

Neptūniečiai su sirgaliais šventė sezono pabaigtuves

Ketvirtadienį Lietuvos krepšinio lygos (LKL) vicečempionai Klaipėdos "Neptūno" krepšininkai atidavė duoklę ištikimiausiems savo sirgaliams - susitiko su jais, bendravo, dalijo dovanas, pasirašinėjo autografus ant kamuolių, marškinėlių, plakatų ar net kūno dalių.

Prie Klaipėdos "McDonald's" greito maisto restorano susirinko kaip niekada gausus sirgalių būrys.

Vyko įvairūs žaidimai ir atrakcijos. Šventėje buvo daug gražių žodžių, linksmybių, gausių vaišių, draugiško bičiuliavimosi.


"McDonald's" draugystė su reprezentacine uostamiesčio krepšinio komanda užsimezgė prieš šešerius metus.

Tradiciškai čia rengiami susitikimai su gerbėjais sezono pradžioje ir po jo. Kasmet prie "McDonald's" restorano neptūniečiai pasodina po medelį. Tradicija pratęsta ir šiemet.  

"Susitikimai su gerbėjais mums visada yra džiugi šventė. Juk, kai komandą palaiko gausus būrys gerbėjų, daug maloniau žaisti. Tai krepšininkus priverčia pasitempti ir dar geriau žaisti", – kalbėjo "Neptūno" komandos direktorius Osvaldas Kurauskas.



Krepšinio komandos "Neptūnas" vardas Lietuvoje žinomas nuo 1964 metų, kuomet ir buvo įkurta ekipa. "Neptūno" komandoje gerbėjus džiugino daug žymių krepšininkų: 1974 m. Europos jaunių čempionas Algimantas Želnys, olimpinių žaidynių Barselonoje, Atlantoje ir Sidnėjuje bronzos medalių laimėtojai Saulius Štombergas ir Eurelijus Žukauskas, 2003 m. Europos čempionas ir pirmasis neptūnietis NBA Arvydas Macijauskas, 2005 m. pasaulio jaunimo čempionas Vaidotas Pridotkas. Dar dabar komandą džiugina 2004 m. pasaulio jaunių vicečempionas Martynas Mažeika ir 2005 m. Europos jaunių pirmenybėse sidabro medalį iškovojęs Mantas Ruikis.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder