"Neptūnas" surengė smagų susitikimą su sirgaliais

"Neptūnas" surengė smagų susitikimą su sirgaliais

Šiemet keturias pergales iš tiek pat galimų Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate iškovoję Klaipėdos "Neptūno" krepšininkai atidavė duoklę savo sirgaliams - penktadienį Klaipėdos "McDonald's" greito maisto restorane surengė draugišką susitikimą, dalijo parašus, vyko įvairūs smagūs žaidimai ir atrakcijos.

Tai itin daug džiaugsmo kėlė mažiesiems "Neptūno" sirgaliams. Jie kalbino Klaipėdos žaidėjus, klausinėjo apie jų laisvalaikį, pomėgius ir kitus dalykus.

Eurolygos debiutantai neptūniečiai ant didelių popieriaus lapų nupiešė savo plaštakos kontūrus ir su parašais padovanojo savo gerbėjams.



"Neptūno" vyr. treneris Kazys Maksvytis sirgaliams atskleidė pergalių sėkmės formulę ir papasakojo, kas labiausiai 2013-2014 metų sezoną prisidėjo prie to, kad "Neptūnas" taptų LKL vicečempionu.  

"Mano didžiausiais pagalbininkas ir dešinioji ranka - asistentas Tomas Rinkevičius, o kairioji ranka - Simas Galdikas. Juk Simas yra kairiarankis, todėl jis ir yra kairioji mano ranka", - bandė juokauti "Neptūno" treneris. 



Po susitikimo su sirgaliais geros nuotaikos neslėpė ir krepšininkai.

"Kai kurių vaikų atsakymai klausimai ir mums pakėlė nuotaiką. Tarsi pasikrovėme papildomos energijos. Mums susitikimai su gerbėjais visada yra džiugi šventė. Juk, kai komandą palaiko gausus būrys gerbėjų, daug maloniau žaisti", - kalbėjo "Neptūno" krepšininkai.



"Neptūno" žaidėjai ketvirtadienio naktį grįžo iš Šiaulių, kur rezultatu 90:80 įveikė vietos "Šiaulių" ekipą.

Artimiausias LKL rungtynes „Neptūnas“ žais išvykose: spalio 5 dieną (sekmadienį) 16.15 val. su Prienų "Prienais" (Prienų sporto salėje) ir spalio 9 dieną (ketvirtadienį) 18.30 val. su Panevėžio "Lietkabeliu" (Panevėžio "Cido" arenoje).

Spalio 15 dieną (trečiadienį) 21.30 val. išvykoje su Vitorijos "Laboral Kutxa" (Ispanija) ekipa neptūniečiai debiutuos prestižiškiausiame Senojo žemyno turnyre – Eurolygoje.

Vėliau, spalio 20 dieną (pirmadienį) 19 val. „Švyturio“ arenoje Klaipėdos krepšininkų laukia LKL akistata su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda.

Artimiausias Eurolygos rungtynes Klaipėdos "Švyturio" arenoje "Neptūnas" žais spalio 23 dieną (ketvirtadienį) 19 val. su Belgrado "Crvena Zvezda telekom" (Serbija) krepšininkais.



Įsiliek į "Neptūno" sirgalių būrį

Šiemet "Neptūnui" - istoriniai metai ne tik dėl to, kad klubas pirmą kartą dalyvaus Eurolygos turnyre, bet ir dėl to, jog švenčia 50 metų gyvavimo sukaktį.

"Neptūno" klubas nuo rugpjūčio 28 dienos pradėjo prekiauti abonementais į "Neptūno" varžybas. Jau parduota per 1500 abonementų. Šiais metais "Neptūnas" žais rekordiškai daug Eurolygos ir LKL čempionatų reguliaraus sezono namų rungtynių - mažiausiai 28.

Įsilieti į "Neptūno" sirgalių būrį gali ir Tu! Įsigyk "Neptūno" abonementą ir palaikyk mūsų komandą.

Abonementus dar galite įsigyti internetu adresu www.bilietai.lt ir Bilietai.lt bilietų kasose. Taip pat abonementus galima įsigyti ir išsimokėtinai per "Mokilizingas" itin priimtinomis sąlygomis.

Pirmieji 500 pirkėjų abonementus galėjo įsigyti pigiau. Jų kaina buvo vos nuo 119 litų.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder