"Neptūnas" skaudžiai pralaimėjo Prienuose

"Neptūnas" skaudžiai pralaimėjo Prienuose

Klaipėdos "Neptūno" ekipai nepavyko sustabdyti šį sezoną itin gerai rungtyniaujančių ir pralaimėjimo kartėlio Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pirmenybėse nepajutusių Prienų "Prienų" krepšininkų. "Neptūnas" išvykos rungtynėse pralaimėjo 23 taškų skirtumu - 69:92. 

Pirmasis kėlinys neptūniečiams nieko blogo nežadėjo, tačiau prieš pat didžiąją pertrauką aikštės šeimininkai spurtavo 12:2 ir susikrovė dviženklę taškų persvarą - 51:34.

Antroje rungtynių pusėje klaipėdiečiams sunkiai sekėsi be pražangų stabdyti aikštės šeimininkus - dėl pražangų limito rungtyniauti nebegalėjo Martynas Mažeika ir Giedrius Gustas, o "Prienų" pranašumas išaugo iki 20 taškų.

"Prienams" tai buvo ketvirtoji iš eilės pergalė LKL pirmenybėse, o "Neptūnas" iš keturių susitikimų savo sąskaitoje turi 1 pergalę ir tris pralaimėjimus.                                                                                                                                               
"Prienai" - "Neptūnas" - 92:69 (21:15, 30:19, 20:15, 21:20).

"Prienai“: Gediminas Orelikas - 25 tšk., Gintaras Kadžiulis - 15, Žygimantas Janavičius - 11 (6 atk. kam., 9 rez. perd.), Arminas Urbutis - 11, Arnas Labuckas - 10.

„Neptūnas“: Martynas Mažeika - 15, Deividas Gailius - 14, Marius Runkauskas - 9, Nikita Barinovas - 8, Vytautas Šarakauskas - 7, Giedrius Gustas - 6, David McClure - 5, Martynas Andriuškevičius ir Laurynas Mikalauskas - po 2, Raimundas Danys - 1, Rashaunas Broadusas per 25 aikštelėje praleistas minutes nepelnė nė taško ir prarado 4 kamuolius.

Kazys MAKSVYTIS, "Neptūno" treneris: "Žinojome, kad einame kautis prieš galingą ekipą, kurios panaši sudėtis ir tas pats treneris jau 2-3 metai, tačiau tokio galutinio rezultato nesitikėjome. Susirūpinimą man kelia auklėtinių gynyba. Ne kartą jiems kartojau, kol neatidirbsime 100 procentų gynyboje, tol pergalių ir stabilaus žaidimo tikėtis naivu. Privalome koncentruotis ne tik į puolimą, bet ir gynybą".

Artimiausias rungtynes "Neptūnas" žais spalio 28 dieną Čekijoje su vietos Nymburko ČEZ ekipa. Tai Klaipėdos ekipai jau bus trečiosios VTB Vieningosios lygos rungtynės. 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder