„Neptūnas“ pratęsė sutartį su Nojumi Mineikiu

„Neptūnas“ pratęsė sutartį su Nojumi Mineikiu

Klaipėdos „Neptūnas“ iki 2023-ųjų metų vasaros pratęsė kontraktą su visas klubo piramidės grandis perėjusiu ir šį sezoną pirmoje komandoje debiutavusiu Nojumi Mineikiu.

20-metis 201 cm ūgio taikliarankis klaipėdietis Lietuvos krepšinio lygoje žaidė šešeriose rungtynėse, kuriose iš 24 mestų tritaškių pataikė 12.

Buvusio „Neptūno“ žaidėjo bei dabartinio vyriausiojo trenerio asistento Audriaus Mineikio sūnus šį sezoną rungtyniauja po kiek daugiau nei 11 minučių bei pelno po 7,8 taško.

Tuo metu vilkėdamas „Neptūno“ dublerių marškinėlius NKL čempionate N.Mineikis šį sezoną žaidžia po 30 minučių, pelno po 13,8 taško, atkovoja po 7,8 kamuolio, atlieka po 1,8 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 16,1 naudingumo balo.

Pagal atkovotus kamuolius NKL pirmenybėse jis užima 8-ąją vieta, o pagal efektyvumą – 16-ąją.

„Džiaugiamės, kad „Neptūno“ piramidės talentas perėjo visas grandis – žaidė RKL, NKL, o dabar žengia pirmuosius žingsnius ir LKL čempionate. Toks ir yra mūsų tikslas – užauginti žaidėjus „Neptūnui“. Nojus sparčiai tobulėja, tikimės, kad jis nesustos ir toliau eis į priekį. Šį sezoną Nojus su dviguba licencija dar migruos tarp abiejų lygų, o kitą visiškai pereis į pirmąją „Neptūno“ komandą“, – sakė „Neptūno“ sporto direktorius Dainius Vaitelis.

„Žinoma, kad yra papildoma emocija atstovaujant „Neptūnui“. Vaikystėje pasvajodavau, kad užaugęs norėčiau žaisti „Neptūne“. Svajonė kažkiek pildosi, labai smagu“, – dar prieš du mėnesius, po debiuto „Neptūno“ komandoje teigė Nojus Mineikis.

Jau rytoj „Neptūnas“ keliaus į Kėdainius, kur jų lauks devynių pralaimėjimų serijoje atsidūręs vietos „Nevėžis-Optibet“. Mačo pradžia – 17.30 val.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder