"Neptūnas" ir jo dubleriai: skaičiai ir nuolaidos abonementams

"Neptūnas" ir jo dubleriai: skaičiai ir nuolaidos abonementams

2019-2020 metų Lietuvos krepšinio lygos (LKL) ir Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) krepšinio sezono kulminaciją pakoregavo pasaulį apsėdęs koronavirusas. Nuspręsta anksčiau laiko baigti čempionatus ir vietas paskirstyti pagal turnyrinėje lentelėje užimamas pozicijas.

Taip jau susiklostė, kad "Neptūnas" ir jo dubleriai "Neptūnas-Akvaservis" liko be medalių - skirtingose lygose užėmė ketvirtąsias vietas.

"Neptūnas" LKL čempionate iškovojo 14 pergalių ir patyrė 10 pralaimėjimų.

Klaipėdiečius aplenkė bronziniais prizininkais tapę Panevėžio "Lietkabelio" krepšininkai. Jų sąskaitoje - 16 pergalių ir 8 pralaimėjimai. Įdomu tai, kad panevėžiečiai ilgą laiką LKL turnyro lentelėje buvo antri ir tik paskutinis pralaimėjimas (67:81) prieš Pasvalio "Pieno žvaigždes" juos stumtelėjo į trečiąją vietą.

LKL vicečempionais tapo tik paskutiniajame ture "Lietkabelį" aplenkęs Vilniaus "Rytas" (17 pergalių, 7 pralaimėjimai).

Čempionu pripažintas Kauno "Žalgiris" (22 pergalės, 2 pralaimėjimai).

"Neptūnas-Akvaservis" NKL čempionate surinko 22 taškus (iškovojo 22 pergales ir patyrė 17 pralaimėjimų). Tai lėmė ketvirtąją poziciją. Treti su 27 pergalėmis ir 12 pralaimėjimų liko "Šilutės" krepšininkai. Antroje pozicijoje su 31 tašku atsidūrė "Telšiai" (31 pergalė, 8 pralaimėjimai), pirmąją vietą, surinkę 32 taškus, iškovojo Marijampolės "Sūduva-Mantinga" (32 pergalės, 7 nesėkmės).

Po to, kai taip anksti buvo baigtas LKL čempionatas, krepšinio sirgaliai ėmė skambinti į "Vakarų ekspreso" redakciją ir teirautis, ar bus kompensuoti jų sumokėti pinigai už įsigytus abonementus į krepšinio varžybas.

Šiandien "Neptūno" klubas oficialiai pranešė, kad 2019-2020 metų krepšinio sezono abonementų turėtojams sumokėti pinigai nebus grąžinami, o bus suteikta 40 procentų nuolaida 2020-2021 sezono abonementams įsigyti.

"Visiems, kurie buvo įsigiję bilietus į "Neptūno" rungtynes, pinigai bus grąžinami automatiškai iš bilietų platintojo kakava.lt", - skelbiama "Neptūno" klubo "Facebook" paskyroje.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder