„Neptūnas-Akvaservis“ Šakiuose pasiekė dramatišką pergalę

„Neptūnas-Akvaservis“ Šakiuose pasiekė dramatišką pergalę

(1)

Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“ išvykoje rezultatu 70:68 (16:21, 14:15, 20:18, 20:14) nugalėjo Šakių „Vyčio“ komandą ir išsiveržė į priekį serijoje 2-1.

Rungtynės prasidėjo atkaklia kova, komandoms keičiantis sėkmingomis atakomis, o įpusėjus kėliniui rezultatas buvo lygus. Visgi antroje kėlinio dalyje „Vytis“ pelnė 7 taškus be atsako, o tai leido kėlinį užbaigti pirmaujant 16:21.

Antrajame kėlinyje klaipėdiečiai per keturias minutes nepelnė taškų, tuo pasinaudojęs „Vytis“ padidino persvara iki 11 taškų. Po minutės pertraukėlės grįžę klaipėdiečiai spurtavo 8-0, bet kėlinio pabaigą sėkmingiau sužaidęs „Vytis“ pirmavo 30:36.

Po ilgosios pertraukos „Neptūnas-Akvaservis“ traukiamas Dovydo Romančenko sumažino atsilikimą iki 1 taško, bet atkarpą 2-8 atsakė „Vytis“ ir susigrąžino 7 taškų pranašumą. Kėlinio pabaigoje po Nojaus Mineikio tritaškio klaipėdiečių deficitas liko du taškai, bet Šarūnas Vingelis atsakė dvitaškiu ir „Vytis“ pirmavo rezultatu 50:54.

Ketvirtajame kėlinyje klaipėdiečiais sužaidus pusę kėlinio po Adomo Sidarevičiaus dvitaškio išsiveržė į priekį. Likus žaisti minutę po Mato Vaitkaus baudų metimų klaipėdiečių persvara išaugo iki trijų taškų, visgi likus žaisti 6 sekundes Lukas Kreišmontas sugrąžino 3 taškų persvara, o Mindaugas Stašys prametė du baudų metimus iš trijų ir klaipėdiečiai šventė pergalę rezultatu 70:68.

Ketvirtosios ketvirtfinalio rungtynės bus žaidžiamos kovo 17-ąją, 18 val. Klaipėdoje.

„Neptūnas-Akvaservis“: Dovydas Romančenko 8, Adomas Sidarevičius ir Nojus Mineikis (7 atk. kam.) po – 11, Matas Vaitkus 9.

„Vytis“: Aurelijus Pukelis 14. Darjuš Lavrinovič (11 atk. kam.)  ir Paulius Beliavičius po – 13, Šarūnas Vingelis 12.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder