Naujos Klaipėdos „Koralo“ pergalės

Naujos Klaipėdos „Koralo“ pergalės

Klaipėdos futbolo akademijos „Koralas“ vaikai skynė pergales turnyruose Kaune ir Gargžduose - iškovotos vicečempionų taurės, o Klaipėdos „Koralo“ vyrų komanda toliau be pralaimėjimų žygiuoja Lietuvos aukščiausiosios salės futbolo lygos pirmenybėse („Betsafe - Futsal A lygoje“). Šįkart Marselio Balasanovo auklėtiniai Mažeikiuose sužaidė lygiosiomis - 3:3 (1:1) su vietos VIP ekipa.

Klaipėdos „Koralo“ futbolininkai Mažeikiuose pirmavo 3:2 ir iki rungtynių pabaigos likus vos 3 sekundėms, po teisėjų skirto baudinio, mažeikiškiai sugebėjo išlyginti rezultatą - 3:3. Dramatiškoje akistatoje nuo pralaimėjimo mažeikiškius išgelbėjo pelnytas Edvino Blažio įvartis. 

„Dėkojame visiems Klaipėdos „Koralo“ žaidėjams už atsidavimą, ypač tiems, kurie aukojo savo sveikatą ir žaidė sirgdami su pakilusia kūno temperatūra. Džiugu, kad fanai internetu sekė rezultatą ir parašė mums begalę žinučių. Tai mus skatina judėti į priekį“, - sakė „Koralo“ komandos administracijos atstovai.

Klaipėdos „Koralo“ sąskaitoje - 2 pergalės ir 2 lygiosios. Klaipėdiečiai su 8 taškais „Betsafe Futsal A lygos“ turnyro lentelėje su tiek pat taškų turinčia Panevėžio „Baltija“ dalijasi 3-4 vietas.  

 

Kol kas čempionate pirmauja vien pergalėmis žingsniuojantys Gargždų „Pramogos-SC“ futbolininkai (12 taškų).

Iš Kauno - su vicečempionų laurais

Klaipėdos futbolo akademijos „Koralas“ 2006 metais gimusių vaikų komanda sėkmingai kovėsi turnyre Kaune - iškovotos trys pergalės: rezultatu 2:1 įveikta Šiaulių futbolo akademija, rezultatu 4:1 nukauta „Ąžuolo“ FM pirma komanda, rezultatu 9:8 palaužta „Ąžuolo“ FM antroji komanda ir po atkaklios kovos rezultatu 1:2 pralaimėta Kauno komandai.

Galutinėje įskaitoje trenerio Raimondo Vainoro suburta jungtinė Klaipėdos „Koralo“ komanda iškovojo vicečempionų laurus.

Vaikų pergalės Gargžduose 

Trečią iš eilės savaitgalį FA „Koralas“ vaikai skynė pergales Gargžduose. Šįkart mažieji koraliečiai sėkmingai varžėsi „Banga Cup U-9“ turnyre.

Šiame turnyre dalyvavo dvi Klaipėdos „Koralo“ vaikų komandos.

Pirmoji „Koralo“ komanda grupės varžybose rezultatu 5:0 sutriuškino FC „Džiugą“, rezultatu 6:1 nukovė Kretingos bendraamžius ir tik minimalia persvara - 0:1 nusileido turnyro šeimininkų FA „Banga“ komandai.

Pusfinalyje koraliečiai susitiko su kito pogrupio pirmos vietos laimėtoja FC „Džiugas“ pirmąja komanda. Vyko įtemptas mūšis, tačiau jaunieji „Koralo“ futbolininkai pademonstravo kovotojų charakterį bei valią ir galiausiai šventė pergalę rezultatu 1:0. Finale jau šiek tiek pritrūko jėgų - po alinančios ir daug jėgų pareikalavusios kovos minimalia persvara - 0:1 nusileista Plungės „Babrungo“ komandai. Taigi, „Koralo“ pirmoji komanda tapo turnyro vicečempione.

 

Antrajai Klaipėdos futbolo akademijos „Koralas“ komandai grupės varžybose sekėsi šiek tiek prasčiau, tad galiausiai teko kautis dėl penktosios vietos ir po baudinių serijos buvo iškovota penktoji vieta.

Geriausiu pirmosios Klaipėdos futbolo akademijos „Koralas“ komandos žaidėju pripažintas Matas Razma, o iš antrosios komandos geriausio žaidėjo laurai atiteko vartininkui Sebastianui Stankui, puikiai atlaikiusiam baudinių seriją.

„Panašūs turnyrai - tik į naudą: vaikai pasisėmė naujų žinių, neįkainojamos praktikos ir patyrė daug teigiamų emocijų. Tėveliams taip pat buvo ką veikti, stebint įtemptas vaikų rungtynes. Jų palaikymas ir įkvepiančios skanduotės išties užvedė vaikus. Ačiū „Bangos“ vadovams už pakvietimą jau trečią savaitgalį iš eilės dalyvauti tokiuose turnyruose“, - džiaugėsi Klaipėdos futbolo akademijos „Koralas“ treneriai Aurimas Skurdelis, Erikas Vainoras, Raimondas Vainoras ir Kęstutis Ivaškevičius.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder