Naujasis "Apelsinas" šventė draugų būryje

Naujasis "Apelsinas" šventė draugų būryje

Nuo sausio 3 dienos Klaipėdos prekybos ir paslaugų centre "Studlendas" veikiantis naujas sporto klubas "Apelsinas" surengė iškilmingą atidarymo vakarėlį, kuriame liejosi dainos ir linksmybės, o tarp susirinkusiųjų buvo galima išvysti nemažai žinomų visuomenės veikėjų.

Tarp jų ūgiu gerokai išsiskyrė buvę Lietuvos rinktinės krepšininkai, Europos krepšinio čempionai ir olimpiniai prizininkai Eurelijus Žukauskas ir Saulius Štombergas. Beje, pastarasis yra vienas iš sporto klubo "Apelsinas" akcininkų.

Muzikos šou

Vakarėlyje dalyvavę verslininkai, politikai ir kiti sportu besidomintys klaipėdiečiai galėjo mėgautis grupių "Pikaso" ir "Junior" pasirodymais, dalyvauti įvairiuose žaidimuose ir atrakcijose, laimėti prizų bei pakvietimų nemokamai sportuoti naujajame sporto klube.

Sporto klubo "Apelsinas" vadovas Tomas Kesminas, prieš atkirpdamas simbolinę klubo atidarymo juostelę, pasidžiaugė, kad jau pirmosios naujojo sporto klubo dienos įrodė, kad klaipėdiečiai domisi sportu ir rūpinasi savo kūno linijomis.

"Mūsų sporto klubo klientai nuolat sakydavo, kad Šiaurinėje miesto dalyje trūksta jaukaus ir jų poreikius atitinkančio sporto klubo, tad mes nepaisėme kalbų apie ekonominį sunkmetį, o stengiamės daryti viską, kad būtų patenkinti mūsų klientai, - kalbėjo T. Kesminas.

- Mes žvelgiame į priekį. Džiaugiamės, kad galime prisidėti prie miestiečių sveikatinimo misijos. Sportuokite, judėkite ir jums tai atsipirks su kaupu - tai indėlis į sveikatą, gerą nuotaiką, žvalumą ir ilgesnį gyvenimą", - pridūrė "Apelsino" vadovas.

Jis pasidžiaugė, kad pavyko surinkti šaunų personalo ir trenerių kolektyvą, tarp kurių yra ir pasaulio fitneso čempionas Ramūnas Sendrius.

Stebins akcijomis

Tai jau bus trečiasis "Apelsino" sporto klubas mūsų mieste.

Jau dabar miestiečiai kalba, kad tai bus prabangiausių, šiuolaikiškiausių ir sportuoti mėgstančių žmonių lūkesčius bei norus atitinkantis sporto klubas.

Bendras naujojo sporto klubo plotas siekia net 1300 kvad. m. Sportuoti mėgstantys klaipėdiečiai gali mėgautis naujausiais "Life fitness" linijos treniruokliais, dviem didžiulėmis aerobikos salėmis (vyks įvairiausi užsiėmimai: nuo jogos iki pamėgtosios "Zumbos"), veikia trys saunos. Artimiausiu metu bus įrengtas masažų kambarys, kuriame visi norintieji galės numalšinti įtampą ir atpalaiduoti raumenis po įtemptų treniruočių.

Pasirūpinta ir aktyviais tėveliais - įrengtas vaikų kambarys, kuriame gali žaisti mažyliai, kol jų tėveliai lieja prakaitą sporto salėje.

"Jei sporto klubas prabangus, tai dar nereiškia, kad kainos aukščiausios mieste. Atidarymo proga abonementus galima įsigyti itin žemomis ir tikrai visiems prieinamomis kainomis. Nuolat stengsimės stebinti įvairiomis naujienomis ir akcijomis", - teigė sporto klubo rinkodaros vadovė, pati "Apelsino" trenerių pagalba iškovojusi pasaulio fitneso bronzos medalį Rosita Paulauskaitė.

Sporto klubo "Apelsinas" vadovybė, tarp kurių ir Europos krepšinio čempionas bei olimpinis prizininkas Saulius Štombergas (viduryje), kerpa simbolinę atidarymo juostelę.

Reklama

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder