Meras sieks pergalės prieš moksleivių čempionus

Meras sieks pergalės prieš moksleivių čempionus

Pernai pirmąją pergalę prieš moksleivių čempioną šaškių lentoje iškovojęs Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas jaus penktadienį, spalio 16 dieną, turės progą išsiveržti į priekį ir bendroje įskaitoje. Tačiau tam jam teks įveikti mažiausiai 2 varžovus – tradicinio moksleivių šaškių turnyro nugalėtojus.

„Pirmaisiais metais meras čempionui pralaimėjo, pernai – su dviem varžovais pasidalijo po pergalę. Tad galimybę persverti bendrą rezultatą savo naudai jis turi, tik, manau, moksleiviai gali jos nenorėti leisti ja pasinaudoti“, - sako viena tradiciniu jau tapusio renginio organizatorių laisvalaikio klubo „Aerobikos uostas“ vadovė Loreta Vitkevičienė.

Moksleivių šaškių turnyras Klaipėdos miesto mero taurei laimėti prekybos ir pramogų centre „Akropolis“, vyks nuo 12 val. Varžybų dalyviai pagal amžių bus padalinti į tris grupes, kurių nugalėtojai ne tik laimės čempionų taures, bet ir iškovos teisę sužaisti partiją su meru.

„Praeitais metais jėgas šaškių lentoje išbandyti panoro apie 200 moksleivių iš Klaipėdos miesto ir Klaipėdos rajono mokyklų. Manau, šiemet jų bus dar daugiau – šis šaškių turnyras jau tapo miesto tradicija“, - pasakoja Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas Ovidijus Zibalis.

Varžybas, organizuoja laisvalaikio klubas „Aerobikos uostas“, Klaipėdos vyriausiasis policijos komisariatas ir Klaipėdos prekybos ir pramogų centras „Akropolis“.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder