Martynas Pocius iš "Žalgirio" kelsis į Ispaniją

Martynas Pocius iš "Žalgirio" kelsis į Ispaniją

Martynas Pocius trečią kartą savo karjeroje palieka Kauno „Žalgirio“ klubą. Portalas „24sek.lt“ praneša, kad gynėjas persikels į Ispanijos pirmenybių Mursijos UCAM komandą, o jo vietą „Žalgiryje“ užims Artūras Milaknis.

Šią vasarą Pocius turėjo galimybę pasirinkti kur toliau rungtyniauti – būtent žaidėjas sprendė, ar pratęsti kontraktą dar vieneriems metams su „Žalgiriu“. Visgi klubo netenkino Pociaus žaidimas, todėl buvo nuspręsta žaidėjui ieškoti naujos komandos.

Ispanijos ekipa negalės padengti viso Pociaus atlyginimo, todėl kauniečiai visą sezoną krepšininkui turės mokėti dalį algos.

Skelbiama, kad žodiniai susitarimai jau yra pasiekti, o oficialiai viskas bus pranešta suderinus paskutines perėjimo detales.

Naujoji Pociaus komanda rungtyniaus Europos taurėje. C grupėje ekipa kausis su Malagos „Unicaja“, Miuncheno „Bayern“, Skopjės „Aerodrom“, Sankt Peterburgo „Zenit“ ir Podgoricos „Budučnost“.

30-ies metų 196 cm ūgio Pocius praėjusį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 14 minučių pelnydavo po 3,4 taško, atkovodavo po 1,8 kamuolio ir rinkdavo po 1,7 naudingumo balo.

LKL pirmenybėse gynėjas vidutiniškai per 16 minučių įmesdavo po 7,1 taško, sugriebdavo po 2,5 kamuolio ir atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo. Krepšininkas surinkdavo po 7,5 naudingumo balo.

Vietoje Pociaus „Žalgiris“ turėtų įsigyti Artūrą Milaknį, kurio ateitį šiuo metu sprendžia Kazanės UNIKS komanda. Anksčiau buvo skelbta, kad žaidėju domisi keturi klubai, tarp kurių ir Maskvos srities „Chimki“, todėl UNIKS neskuba nutraukti sutarties ir siekia už žaidėją gauti išpirką.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder