Maksvytis – klaipėdiečių gerbiamas žmogus, žadantis aplenkti „Žalgirį“

Maksvytis – klaipėdiečių gerbiamas žmogus, žadantis aplenkti „Žalgirį“

„Nors negyvenau Klaipėdoje, bet artimas šitam kraštui“, – pripažino Klaipėdos „Neptūno“ treneris Kazys Maksvytis. Vienas jauniausių „Betsafe–LKL“ trenerių 44-ejų iš Darbėnų kilęs K. Maksvytis uostamiestyje puikiai žinomas ir, be abejo, gerbiamas žmogus.

„Neturiu išskirtinių gabaritų kaip krepšininkai, kuriuos pamato iš toli, bet šiaip atpažįsta“, – su LKL TV kūrybine grupe vaikščiodamas Danės upės pakrante pasakojo K. Maksvytis.

Pokalbis su K. Maksvyčiu vyko prieš praėjusį savaitgalį vykusias rungtynes su Kauno „Žalgiriu“, kuriose „Neptūnas“ pasiekė pergalę, ir lyg tyčia pokalbis pasisuko apie šias dvi ekipas.

„Tokias aplikacijas turime tik mes ir „Žalgiris“, – lankydamasis partnerių būstinėje naują „Neptūno“ aplikaciją mobiliesiems įrenginiams pristatė K. Maksvytis. – Bent šitoje vietoje mes žadame aplenkti „Žalgirį“.

Tą savaitgalį „Neptūnas“ pranoko „Žalgirį“ 75:60.

Pergalių skonis K. Maksvyčiui nėra svetimas. Su vadinamos auksinės kartos Lietuvos jaunimu K. Maksvytis pasaulyje laimėjo viską, vyrų krepšinyje pergalių irgi laukti nereikėjo.

2013-2014 m. sezonas įsiminė tuo, kad „Neptūnas“ pirmą kartą įsiveržė į LKL finalą ir įsiterpė į 15 metų trukusį „Ryto“ ir „Žalgirio“ mūšį.

„Tikrai nepamiršiu tų dviejų pergalių finale, tų pilnų salių ir džiaugsmo patekus į Eurolygą“, – sakė K. Maksvytis.

Pokalbis su K. Maksvyčiu – specialiame LKL TV siužete iš Klaipėdos.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder