LMKL uždarymo šventėje – prizai klaipėdietėms

LMKL uždarymo šventėje – prizai klaipėdietėms

Lietuvos moterų krepšinio lyga (LMKL) iškilmingai paminėjo 21-ojo sezono pabaigą sostinės „Belmonte“. Čia buvo apdovanotos stipriausios čempionato komandos ir geriausios krepšininkės, o taip pat padėkota klubų vadovams bei rėmėjams. Šventėje dėmesio centre buvo Klaipėdos “Fortūnos” krepšininkės, iškovojusios LMKL bromzos medalius.

LMKL bronzos medalius apgynė Klaipėdos „Fortūna“. Ramunės Kumpienės auklėtinės pakartojo scenarijų, kai atsilikinėdama serijoje 0:2 sugebėjo įveikti savo varžoves ir iškovoti medalius. Pernai klaipėdietės palaužė Kauno rajono „Hoptrans-Sirenas“, o šiemet – Kauno „Aistes-LSU-Paradis“. Uostamiesčio komandai apdovanojimus įteikė ir medalius kabino Lietuvos Respublikos Seimo vicepirmininkas Vydas Gedvilas ir Lietuvos krepšinio lygos (LKL) prezidentas Remigijus Milašius.

Naudingiausia 21-ojo LMKL sezono žaidėja tapo „Fortūnos“ puolėja Monika Grigalauskytė. 23-ejų 188 cm ūgio krepšininkė per rungtynes vidutiniškai rinkdavo 23,3 naudingumo balo. Monika dukart šį sezoną per rungtynes surinko po 40 naudingumo balų.

Naudingiausiai LMKL žaidėjai prizą įteikė Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) vadovė Daina Gudzinevičiūtė.

Prizą atsiėmusi naudingiausia žaidėja M. Grigalauskytė tikino atidavusi visą širdį: „Noriu padėkoti Marinai už perdavimus, taip pat pasakyti, kad atidavėme visą širdį, kad laimėtume bronzos medalius“.

M.Grigalauskytei taip buvo įteiktas „SMS Credit“ specialus prizas – 1000 eurų čekis.

Rezultatyvių perdavimų kategorijoje niekas neprilygo Marinai Solopovai. „Fortūnos“ vedlė ne tik pati žaisdavo rezultatyviai, bet ir dosniai skirstydavo kamuolį komandos draugėms – 5,2 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą. Gynėjai priklauso ir didžiausias šio sezono rezultatas – 12 rezultatyvių perdavimą dvikovoje su „Sūduva“.

M.Solopovai apdovanojimą įteikęs disko metikas Virgilijus Alekna juokavo prisiminęs savo įspūdingą dėjimą per LMKL „Visų žvaigždžių“ dieną: „Mano ūgis 199 cm, todėl gal ir tas dėjimas nebuvo toks įspūdingas.“

Prizą atsiėmusi M.Solopova tikino, kad prie jos apdovanojimo prisidėjo ir komandos draugės.

„Rėkiu ant komandos draugių daug, todėl jos bijo pramesti, o aš atlieku rezultatyvų perdavimą“, – juokėsi M. Solopova.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder