Lietuvos rinktinėje - šeši klaipėdiečiai

Lietuvos rinktinėje - šeši klaipėdiečiai

Lietuvos jaunučių (iki 16 metų) rinktinėje, kuri Druskininkuose pradėjo pasiruošimą Europos čempionatui, pluša net keturios Klaipėdos Vlado Knašiaus krepšinio mokyklos auklėtinės - Justė Jocytė, Ugnė Grinkevičiūtė, Rusnė Būgaitė ir Dominyka Gerkytė, o trenerių štabe dirba du klaipėdiečiai - vyr. trenerio pareigos patikėtos Viliui Stanišauskui, jo asistentas - Gytis Krugelevičius.

V. Stanišauskas į pirmąją treniruočių stovyklą pakvietė 16-a krepšininkių, kurios pasiruošimo metu dalyvaus dviejuose turnyruose ir iš viso sužais aštuonerias kontrolines rungtynes.

"Susirinkome į pirmąją treniruočių stovyklą. Kaip ir visų rinktinių, taip ir mūsų, nuotaikos geros. Merginos pasiruošusios, nes buvo išsiųsti treniruočių planai prieš stovyklą. Laiko daug neturime, darbų labai daug, tai iš karto kimbame į darbus salėje. Savaitgalį dalyvausime Baltijos taurės turnyre. Džiaugiuosi panelėmis, nes jos atrodo pasiruošusios, tikiuosi nebus jokių traumų ir pavyks pasidaryti visus darbus", - sakė rinktinės vyr. treneris V. Stanišauskas.

Europos jaunučių (U16) merginų A diviziono krepšinio čempionatas vyks rugpjūčio 22-30 dienomis Skopjėje (Šiaurės Makedonija). A grupės kovas lietuvės pradės rungtynėmis su Prancūzijos rinktine (rugpjūčio 22 d.), po to susitiks su Vokietijos ekipa (rugpjūčio 23 d.), o grupės kovas baigs rungtynėmis su Danijos komanda (rugpjūčio 24 d.).

Šiai rinktinei Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) Vykdomasis komitetas iškėlė tikslą čempionate užimti 5-12 vietas ir išsaugoti vietą A divizione.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder