Lietuvos rinktinė žais su Kauno "Žalgiriu"

Lietuvos rinktinė žais su Kauno "Žalgiriu"

Pasaulio vyrų krepšinio čempionatui besirengianti Lietuvos rinktinė antradienį (rugpjūčio 24 dieną) Kauno sporto halėje žais draugiškas rungtynes su artėjančiam sezonui besirengiančiu Kauno "Žalgirio" klubu, skelbiama Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) interneto tinklalapyje.

Nacionalinė mūsų šalies komanda antradienį turėjo kovoti su Irano rinktine, tačiau šios šalies krepšininkai į Lietuvą neatvyks.

"Irano krepšinio federacija keletą kartų buvo oficialiai patvirtinusi, kad jų rinktinė atvyks į Lietuvą. Iškilusius sunkumus dėl vizų mes išsprendėme, padarėme viską, ką galėjome, kad jie atvyktų, tačiau dabar iraniečiai jau nespėja įsigyti bilietų skrydžiui į Lietuvą", - nusivylimo Irano krepšinio federacijos veiksmais neslėpė LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

Pakeisti Irano komandą ir išmėginti jėgas su Lietuvos rinktine sutiko Kauno "Žalgiris", kurio keletas žaidėjų - Mantas Kalnietis, Paulius Jankūnas, Tadas Klimavičius ir Martynas Pocius - su nacionaline komanda rengiasi pasaulio čempionatui.

Lietuvos rinktinės ir "Žalgirio" mačas rugpjūčio 24-ąją Kauno sporto halėje prasidės 19 val. 10 min. Tai bus paskutinė rinktinės repeticija prieš pasaulio čempionatą. Po mačo nacionalinė komanda bus oficialiai išlydėta į Turkiją. Planetos pirmenybės vyks rugpjūčio 28 - rugsėjo 12 dienomis.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder