Lietuvos krepšinio treneriai palaiko Mindaugą Balčiūną

Lietuvos krepšinio treneriai palaiko Mindaugą Balčiūną

"Mes, daugiau kaip 200 trenerių, susirinkę į kasmetinį Lietuvos krepšinio trenerių seminarą, norėtume pareikšti paramą Lietuvos krepšinio federacijos generaliniam sekretoriui Mindaugui Balčiūnui.

M. Balčiūnas aktyviai ir negailėdamas jėgų įgyvendina šalies krepšiniui svarbius projektus. Lietuvoje surengti aukščiausio lygio įvairių amžiaus grupių Europos ir pasaulio krepšinio čempionatai, kuriuose galėjo atsiskleisti talentingiausi šalies treneriai, o jų pasiekimais didžiuojasi visa Lietuva.

Ne vienerius metus Mindaugas Balčiūnas buvo Lietuvos krepšinio trenerių asociacijos generaliniu sekretoriumi ir daug dėmesio skyrė trenerių kvalifikacijos kėlimui, naujų idėjų įgyvendinimui, šalies trenerių vardo garsinimui. M. Balčiūno iniciatyva vyksta įvairūs seminarai, o juos veda ne tik žymiausi Lietuvos, bet ir pasaulio krepšinio specialistai.

Mes vertiname Mindaugo Balčiūno žmogiškąsias savybes: betarpišką bendravimą, atvirumą ir norą išgirsti siūlymus.

Tikimės, kad netrukus M. Balčiūnas galės grįžti prie pradėtų projektų, o Lietuvos krepšinis džiugins įsimintinomis pergalėmis", - rašoma trenerių asociacijos išplatintame pranešime.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder