Lietuvos jaunių futbolo rinktinė nugalėjo Lichtenšteiną

Lietuvos jaunių futbolo rinktinė nugalėjo Lichtenšteiną

Lietuvos jaunių (iki 17 metų) futbolo rinktinė iškovojo antrąją pergalę iš eilės Taline (Estija) vykstančiame UEFA Talentų turnyre („Development Cup“). Audriaus Statkevičiaus auklėtiniai trečiadienį 3:0 sutriuškino Lichtenšteino bendraamžius.

Trečiadienio dvikovoje lietuviai dominavo aikštėje ir įspūdingą persvarą žaidime susikrovė pirmojo kėlinio antroje pusėje.

24-ąją minutę Motiejus Burba smūgiavo į vartus ir nuo varžovo kojos atšokęs kamuolys rikošetu pasiekė tikslą. 30-ąką minutę oponentų vartininką iš arti nuginklavo Ervinas Vilkaitis, pasinaudojęs Vaido Magdušausko perdavimu iš krašto.

32-ąją minutę lietuviai užtvirtino pergalę trečiuoju įvarčiu. M. Burba buvo pargriautas baudos aikštelėje ir arbitras skyrė vienuolikos metrų baudinį. Jį realizavo Titas Buzas.

Lietuvos rinktinė šventė pergalę 3:0. Tai buvo antroji komandos pergalė turnyre. Prieš tai lietuviai įveikė Farerų Salų rinktinę 2:0. Trečiąjį mačą Lietuva žais penktadienį, 13 valandą, kai susitiks su turnyro šeimininkais Estija.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder