LeBronas Džeimsas nori dalyvauti Žydrūno Ilgausko pagerbimo ceremonijoje

LeBronas Džeimsas nori dalyvauti Žydrūno Ilgausko pagerbimo ceremonijoje

Majamio „Heat“ žvaigždė LeBronas Jamesas tikisi dalyvauti šeštadienį vyksiančioje Žydrūno Ilgausko pagerbimo ceremonijoje. Klivlando „Cavaliers“ naktį iš kovojo 8-osios į kovo 9-ąją iškels 11 numeriu pažymėtus Ilgausko marškinėlius į „Quicken Loans“ arenos palubes.

Jamesas, kurio „Heat“ penktadienį ir šeštadienį nežais, sakė norįs būti Klivlande ir palaikyti savo bičiulį.

„Noriu ten būti, tačiau dar nežinau, ar pavyks. Tai bus puiki diena mano geram draugui. Džiaugiuosi dėl jo“, – sakė Jamesas.

Jamesas ir Ilgauskas kartu žaidė 8 sezonus – 7 Klivlande ir vieną Majamyje. Po vienintelio sezono „Heat“ gretose Ilgauskas 2011 metais baigė karjerą.

Šiuo metu Ilgauskas dirba „Cavaliers“ klube kaip patarėjas, o Jamesas, po to, kai paliko „Cavaliers“, nėra pats mėgstamiausias žmogus Klivlande. Ar jis nebijo, kad gali atimti dėmesį iš Ilgausko?

„Tikiuosi, kad taip neatsitiks, jeigu tik galėsiu šventėje dalyvauti, – sakė Jamesas. – Tai ne mano diena, tai Z diena. Ten būčiau dėl brangaus draugo, kad jį palaikyčiau ir, jeigu sugebėsiu dalyvauti šventėje, tai bus svarbiausia.“

Ilgauskas „Cavaliers“ komandoje žaidė nuo 1996 iki 2010 metų. Kai Jamesas 2003 metais atvyko į „Cavaliers“, Ilgauskas buvo ryškiausia komanda žvaigždė, ištvėrusi sudėtingas pėdų operacijas ir rungtyniavusi aukščiausiu lygiu.

Jamesas iki šiol dėkingas Ilgauskui už pamokas jaunystėje.

„Dėl savo pasiekimų esu labai dėkingas Ilgauskui, – tvirtino Jamesas. – Būdamas naujokas, ieškai vyresnių lyderių, iš kurių galėtumei mokytis ir semtis patirties. Jis ir buvo toks žmogus man. Ilgauskas buvo pirmas žmogus, kurį bandydavau rasti po visų laimėtų konferencijos finalų, kad apkabinčiau, nes žinojau, kiek daug jam tai reiškia. Žinojau, kiek daug jis ištvėrė.“

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder