Klaipėdos studentė - absoliuti kultūrizmo čempionė

Klaipėdos studentė - absoliuti kultūrizmo čempionė

Klaipėdos universiteto studentė Zita Satkauskaitė į savo trofėjų kolekciją įsirašė dar vieną pergalę - 22 metų tvirto ir raumeningo kūno puoselėtoja tapo tarptautinio "Lithuania Cup Open" fitneso ir kultūrizmo turnyro absoliučia nugalėtoja.

Mūsiškė Kazlų Rūdoje vykusiose varžybose sužibėjo tarp kultūrizmo atstovių iš įvairių Lietuvos miestų.

Šiai iš Telšių kilusiai, tačiau jau ketverius metu Klaipėdoje gyvenančiai merginai tai buvo rimta repeticija prieš spalio 28-31 dienomis Slovakijoje vyksiantį pasaulio čempionatą.  

"Planetos pirmenybėms ruošiuosi itin atsakingai: laikausi griežto mitybos ir sporto režimo. Kasdien sportuoju po du kartus, noriu pasiekti optimalią sportinę formą, kad pasaulinio lygio varžybose galėčiau kuo geriau reprezentuoti mūsų šalį", - VE.lt sakė "Herkaus" sporto klube trenere dirbanti S. Satkauskaitė.

Atletiškajai merginai kultūrizmo ir jėgos sporte aukščiausi titulai - ne naujiena. Z. Satkauskaitė yra tapusi Europos jaunimo (iki 21 metų) kultūrizmo čempione, o tarp moterų yra pelniusi bronzos medalį.

Jėgos sporte dvikovės varžybose Z. Satkauskaitė jau kelis metus taip pat neturi lygių, o 2008 metais užfiksavo naują šalies rekordą pritūpimų su štanga rungtyje - atkėlė 155 kg. Tarp dailiosios lyties atstovių - tai itin aukštas rezultatas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder