Klaipėdos stadionas įgauna naują veidą

Klaipėdos stadionas įgauna naują veidą

Jau artimiausiomis dienomis Klaipėdos lengvaatlečiai galės treniruotis kur kas geresnėmis sąlygomis - į pabaigą eina Klaipėdos miesto centrinio stadiono bėgimo takų bei sektorių dangos keitimo darbai.

Darbai buvo pradėti rugpjūčio mėnesio pirmomis dienomis.

Nauji bėgimo takai

"Matote, kad jau paklota ir išdažyta nauja danga, pakeistos lietaus nubėgimo grotelės, taip pat šuolio į tolį sektoriuje įrengtos smėlio nuyrėjimo grotelės, kurių anksčiau nebuvo. Darbai eina į pabaigą. Beliko tik sutvarkyti rutulio stūmimo sektorių ir jau sportininkai galės treniruotis. Stadionas įgavo visai kitokį veidą. Ankstesnė lengvaatlečių danga jau buvo sutrūkinėjusi ir morališkai pasenusi. Malonu matyti pasikeitusį stadioną", - džiaugėsi Klaipėdos centrinio stadiono direktorius Romualdas Pargaliauskas.

Minėtiems darbams Savivaldybė skyrė apie 200 tūkst. eurų.

TAKAI. Jau paklota ir išdažyta nauja lengvaatlečiams skirta danga. Eimanto Chachlovo nuotr.

Daugiau nei devyniasdešimt metų savo istoriją skaičiuojantis miesto stadionas pastaraisiais metais nuolat iš Savivaldybės sulaukia investicijų.

Pernai buvo pastatyta nauja VIP tribūna svarbiems asmenims bei sumontuota nauja švieslentė.

ATNAUJINA. Vakar dar buvo tvarkomas rutulio stūmimo sektorius. Eimanto Chachlovo nuotr.

Šiemet pagrindinėje aikštėje buvo sumontuota automatinė laistymo sistema, o dabar atėjo laikas pagerinti sąlygas lengvaatlečiams.

Futbolininkai grįš ant žolės

Dėl rugpjūčio mėnesį prasidėjusių darbų stadione daugiau nei mėnesį negalėjo treniruotis ne tik miesto lengvaatlečiai, bet ir ant natūralios stadiono vejos šiltuoju sezonu plušantys Klaipėdos "Atlanto" futbolininkai.

Visgi jau šį savaitgalį "Atlanto" futbolininkai turėtų grįžti į stadioną - čia sekmadienį nuo 19 val. planuojamos Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės turnyro pusfinalio rungtynės, kuriose klaipėdiečiai susitiks su Lietuvos čempionais Vilniaus "Žalgirio" atstovais. Nugalėtojas paaiškės po vienų rungtynių.

Futbolo užkulisiuose kalbama, kad LFF taurės finalas vyks rugsėjo 25 dieną būtent Klaipėdoje, tačiau LFF interneto puslapyje tokia informacija kol kas nėra paskelbta. Galbūt laukiama, kaip pasibaigs pusfinalio mačas, ir tada bus sprendžiama, ar finalą patikėti būtent Klaipėdai. To tikrai nelinkime, tačiau jei atlantiečiai sekmadienį nusileistų "Žalgiriui", būtų gana keista, jei LFF finalas Klaipėdoje vyktų be reprezentacinės miesto komandos.

Kviečiame visus sirgalius sekmadienį per LFF taurės pusfinalį aktyviai palaikyti savo miesto komandą, kad ji žūtbūt iškovotų kelialapį į finalą ir rugsėjo 25 dieną nudžiugintų mus įspūdinga švente.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder