Klaipėdos sporto bendruomenė tobulinosi seminare

Klaipėdos sporto bendruomenė tobulinosi seminare

Praėjusį savaitgalį įvairių Klaipėdos sporto organizacijų atstovai, organizuojantys sporto renginius mūsų mieste, dalyvavo mokymuose: "Sužibėk renginiuose: kaip paversti stebėtojus dalyviais". Savo žinias pagilino net 40 įvairių Klaipėdos sporto organizacijų atstovai.

Seminarą vedė ir patirtimi dalinosi verslo administravimo magistras, baigęs mokslus Lietuvos bei JAV universitetuose, Psichologijos akademijos absolventas. "Coca-Cola Bottlers" Lietuva marketingo vadovas, prekybos tinklo JYSK steigėjas ir vadovas Lietuvoje, viešbučio "Rinno" bendrasavininkas Lauras Balaiša.

Per 16 metų patirtį verslo ir valstybinių organizacijų konsultavimo srityje turintis L. Balaiša yra sukūręs per 20 mokymo programų ir metodikų, per metus apmoko iki 1000 seminarų dalyvių. Šįkart klaipėdiečiai mokymų metu sužinojo kaip patiems jaustis gerai ir pasitikinčiai renginio metu, kaip užmegzti kontaktą su renginio lankytojais ir juos sudominti, kaip paversti lankytojų susidomėjimą aktyviu dalyvavimu, kaip suderinti komandos narių veiksmus siekiant didesnio lankytojų įsitraukimo.

"Gerai tai, kad viskas pateikiama įdomiai ir suprantamai. Be to, teorines žinias pagyvino ir praktinėmis žiniomis. Tokie mokymai - labai reikalingi", - "Vakarų ekspresui" sakė seminare dalyvavęs Klaipėdos sporto istorikas Algirdas Vaicekauskas.

Klaipėdos sporto įstaigų atstovams dalyvavimas mokymuose buvo nemokamas, visiems dalyvavusiems buvo išduoti seminaro dalyvių pažymėjimai.

Pasak Klaipėdos lengvosios atletikos mokyklos (LAM) renginių organizatoriaus, laikinai direktoriaus funkcijas atliekančio Dariaus Raišučio, šiuo seminaru prasidėjo 2020 metų mokymų ciklas, skirtas Klaipėdos miesto sporto organizacijų vadovų ir darbuotojų kompetencijų ugdymui.

"Seminarų ir mokymų bus daugiau. BĮ Klaipėdos miesto lengvosios atletikos mokykla, vykdydama Klaipėdos m. savivaldybės pavestas funkcijas, šiais mokymais užtikrina metodinio kabineto veiklą", - sakė jis.

LEKTORIUS. Seminarą vedė ir praktines užduotis klaipėdiečiams pateikė Lietuvos bei JAV universitetuose mokslus baigęs Lauras Balaiša.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder