Klaipėdos šokėjų pergalės Latvijoje ir Lietuvoje

Klaipėdos šokėjų pergalės Latvijoje ir Lietuvoje

Šiuolaikinių šokių ir sporto bendruomenės Klaipėdoje Saidos šokio namai nariai skynė pergales tarptautiniuose šokių čempionatuose "Tukum Cup 2019" (Latvija) ir "SHoCK" (Kėdainiai). Į Klaipėdą parvežta visų spalvų medalių.

Šokio namų įkūrėja Saida Saldukaitė pasidžiaugė, kad Latvijoje buvo iškovotos dvi pirmosios ir dvi trečiosios vietos.

"Tai buvo puikus startas šiam 2019 m. šokių sezonui", - pabrėžė ji.

Po čempionato Latvijoje, kovo 16-17 dienomis, daugiau nei 3 tūkstančiai dalyvių iš Lietuvos, Latvijos, Lenkijos ir Baltarusijos savo meistriškumą ant Kėdainių arenos parketo demonstravo tarptautiniame šokių konkurse "SHoCK 2019".

Tarp jų varžėsi ir Saidos šokio namų šokėjų grupė.

"Didžiausias įvertinimas yra nepažįstamų žmonių komplimentai, žiūrovų ovacijos, tačiau komisijos įvertinimų neišvengsime. Todėl visada yra smalsu", - pasakojo S. Saldukaitė.

Komisijos įvertintos grupės laimėjo visų spalvų medalius - nuo aukso iki bronzos. Laurus skynė tiek 7-9, tiek 10-13, tiek 14-17 metų Saidos šokio namų šokėjai.

Solo kategorijoje tarp dešimt besivaržančių šokėjų pirmąją vietą iškovojo Tija Lebeckytė (kompozicija "Contradiction", chor. Renaldas Stasiūnaitis ir S. Saldukaitė).

Taip pat scenoje šoko ir kompozicijas pristatė Anastasija Fedorenko "Over" (chor. S. Saldukaitė) ir Lineta Lūžytė "When I talk, you listen" (chor. S. Saldukaitė)

Šokėjos ir vadovė džiaugiasi rezultatais ir keliauja ruoštis artėjantiems kitiems pasirodymams.

"Šiuolaikinis šokis suteikia daug vidinės laisvės, ugdo kūrybiškumą, išsaugo individualumą ir puoselėja meilę sau bei aplinkiniams. Šokti gali visi", - akcentavo jau penktą sezoną skaičiuojančių Saidos šokio namų vadovė.

 

ČEMPIONATO AKIMIRKA. Jaunųjų Saidos šokio namų šokėjų pasirodymas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder