Klaipėdos snaiperis - Andrius Skvarčinskas

Klaipėdos snaiperis - Andrius Skvarčinskas

Taikliausias 2016 metų Klaipėdos krepšininkas - Andrius Skvarčinskas.

Jis triumfavo Klaipėdos kūno kultūros ir rekreacijos centro rengiamame tradiciniame - jau 22-ajame tolimų metimų konkurse "Klaipėdos snaiperis".

A. Skvarčinskas pirmame etape surinko 18 taškų, pusfinalyje 20 taškų ir finale - 19 taškų. Taip pat į finalą pateko, tačiau čia jau netaikliai į krepšį metė (surinko vos 8 taškus) Domantas Burneika.

Šio konkurso nugalėtojas paaiškėjo per Kazimiero Budrio krepšinio šeimų turnyro finalą.

Priminsime, kad 40-ajame Kazimiero Budrio turnyre triumfavo Nausėdai iš Šilutės. Jie didžiajame finale rezultatu 60:40 įveikė ne kartą čempionų titulus iškovojusius Žukauskus iš Šiaulių.

Trečiąją vietą iškovojo Burneikai iš Radviliškio. Jie mažajame finale rezultatu 35:26 pranoko praėjusių metų čempionus Kiūpelius iš Klaipėdos.

TRIUMFAS. Štai taip Nausėdai iš Šilutės džiaugėsi pergale.

Specialiais prizais ir atminimo dovanomis buvo apdovanoti visų 10 finaliniame etape dalyvavusių komandų atstovai.

Vyriausiojo žaidėjo prizas atiteko kauniečiui Vaidui Šliogeriui, jauniausiojo žaidėjo prizas - taip pat Šliogerių atstovui Vyčiui. Dar buvo apdovanotas ir perspektyviausias žaidėjas. Juo tapo Simas Šliogeris.

Pasveikinti turnyro nugalėtojų atvyko būrys garbių svečių, tarp kurių - aštuonis kartus turnyro čempionas, olimpinis, pasaulio ir Europos čempionas Modestas Paulauskas, taip pat 1984 metų turnyro nugalėtojas Vitoldas Masalskis, geriausias Lietuvos badmintonininkas Kęstutis Navickas (triskart K. Budrio taurės turnyro nugalėtojas) ir daugelis kitų.

JUBILIEJUS. 40-ojo Kazimiero budrio taurės turnyro proga turnyro dalyviai skanavo įspūdingo dydžio tortą.

"Šeima yra pats brangiausias turtas ir didžiausia vertybė, ją privalo puoselėti kiekvienas. Juk kuo daugiau darnių ir sveikų šeimų gyvens valstybėje, tuo ji bus stipresnė. Viso to galima pasiekti per krepšinį, kuris Lietuvoje taip pat yra vertybė. Jį žaisdamos šeimos tvirtėja, auga jų kolektyviškumas ir pagaliau didėja gimstamumas, ko mums Lietuvoje trūksta. Smagu žiūrėti, kaip mažiausi vaikai krepšinio aikštelėje laksto kartu su vyresniais broliais, seserimis, tėvais, dėdėmis ir net seneliais", - kodėl kilo mintis rengti būtent šeimų varžybas, atskleidė turnyro organizatorius Kazimieras Budrys.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder