Klaipėdos regbininkų pergalės

Klaipėdos regbininkų pergalės

Vos mėnuo prabėgo, kai Klaipėdos jaunučiai regbininkai iškovojo aukso, o jauniai - sidabro medalius. Nemažindami apsukų Latvijoje medalius šluoja ir Klaipėdos suaugusieji.

Praėjusį savaitgalį vykusiame atvirame Latvijos paplūdimio regbio čempionate, finalinėje kovoje po inirtingo susirėmimo su Latvijos paplūdimio regbio rinktine rezultatu 9:8 triumfavo Klaipėdos regbio klubo "Klaipėdos kovas" vyrai. Treti liko Rygos "Livonijos" jaunieji atletai.

Čempionų gretose geru žaidimu išsiskyrė Karolis Šežikas, Donatas Streckis (abu - Lietuvos paplūdimio regbio rinktinės nariai), taip pat Vitalijus Pakalniškis ir jaunoji viltis Maksimas Senkevičius. Komanda džiaugiasi, kad prie jos prisijungė geras draugas ir puikus žaidėjas iš Liepojos Guntars Briljonoks.

Veteranų grupėje iki finalo be pralaimėjimų užtikrintai žygiavo Klaipėdos "Kovas Gold" ekipa. Finale komanda sutiko lygiavertį priešininką - Rygos "Miesneki". Visas varžybas pirmavę ir tik rungtynių pabaigoje praleidę kelis taškus, rezultatu 8:9 pergalę iš rankų paleido klaipėdiečiai. Geriausiu žaidėju pripažintas Artūras Bilotas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder