Klaipėdos "Neptūnas" - Prienų "Prienai" - 88:73

Klaipėdos "Neptūnas" - Prienų "Prienai" - 88:73

Jau šio mėnesio viduryje Eurolygos turnyre debiutuosiantis Lietuvos vicečempionas Klaipėdos „Neptūnas“ kol kas yra nesustabdomas Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate – iškovota penktoji iš eilės pergalė. Sekmadienį Prienuose po neptūniečių kojomis krito ir vietos „Prienų“ ekipa – 88:73.

„Neptūnas“ šia pergale dar labiau įsitvirtino pirmoje LKL turnyro lentelės vietoje.

Aikštės šeimininkai rungtynes pradėjo geriau – 5:0, tačiau neptūniečiai nepasimetė ir po pirmos rungtynių dalies ilsėtis išėjo pirmaudami - 43:35.

Kazio Maksvyčio auklėtiniai ketvirtajame kėlinyje pirmavo ir 23 taškų skirtumu - 84:61, tačiau rungtynių pabaigoje rungtyniavo ne startinio penketo žaidėjai ir prieniškiams pavyko aptirpdyti skirtumą.

„Prienai“ – „Neptūnas“ – 73:88 (21:19, 14:24, 20:28, 18:17)

„Prienai“: Paulius Vaitiekūnas - 11 tšk. (9 at. kam.), Ovidijus Varanauskas - 10 (5 rez. perd.), Arnas Labuckas - 9 (10 at. kam.), Dominykas Milka - 9 tšk.

„Neptūnas“: Egidijus Dimša - 15, Mindaudas Girdžiūnas 14, Deividas Gailius – 13 (6 atk. kam.), Donatas Zavackas - 11, Simas Galdikas - 10 tšk.

„Neptūnas“ nežymiai pralaimėjo kovą po krepšiais dėl atšokusių kamuolių – 29:32, tačiau už varžovus rečiau klydo – 12:21.

Kazys Maksvytis („Neptūno“ vyr. treneris): „Kiekviena pergalė išvykoje yra labai svarbi. Džiaugiuosi, kad kol kas žingsniuojame be suklupimų. Rungtynių pradžia mums buvo ne itin gera, galbūt buvo sunki kelionė ir mes šįkart sunkiai įsibėgėjome. Gerai, kad antrajame kėlinyje ir antroje rungtynių pusėje viskas susitvarkė ir ramiai bei užtikrintai baigėme rungtynes. Mustafa Shakuras šiandien nepasirodė aikštėje, kadangi prastai jautėsi, tikriausiai apsinuodijo maistu.“

Priminsime, kad neptūniečiai LKL čempionate spalio 2 dieną išvykoje rezultatu 90:80 palaužė „Šiaulių“ krepšininkus, rugsėjo 30 dieną „Švyturio“ arenoje rezultatu 115:76 sutriuškino Kėdainių „Nevėžio“ ekipą, rugsėjo 27 dieną namuose be didesnio vargo net 46 taškų skirtumu – 110:64 sudorojo šiemet LKL čempionate debiutavusius „Mažeikių“ krepšininkus ir rugsėjo 24 dieną rezultatu 82:72 nugalėjo Alytaus „Dzūkiją“.

Artimiausias LKL rungtynes „Neptūnas“ žais spalio 9 dieną (ketvirtadienį) 18.30 val. su Panevėžio "Lietkabeliu". Rungtynės vyks Panevėžio "Cido" arenoje.

Spalio 15 dieną (trečiadienį) 21.30 val. išvykoje su Vitorijos "Laboral Kutxa" (Ispanija) ekipa neptūniečiai debiutuos prestižiškiausiame Senojo žemyno turnyre – Eurolygoje. 

Vėliau, spalio 20 dieną (pirmadienį) 19 val. „Švyturio“ arenoje Klaipėdos krepšininkų laukia LKL akistata su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipa

Artimiausias Eurolygos rungtynes Klaipėdos "Švyturio" arenoje "Neptūnas" žais spalio 23 dieną (ketvirtadienį) 19 val. su Belgrado "Crvena Zvezda telekom" (Serbija) krepšininkais.

Įsiliek į "Neptūno" sirgalių būrį

Šiemet "Neptūnui" - istoriniai metai ne tik dėl to, kad klubas pirmą kartą dalyvaus Eurolygos turnyre, bet ir dėl to, jog švenčia 50 metų gyvavimo sukaktį.



"Neptūno" klubas nuo rugpjūčio 28 dienos pradėjo prekiauti abonementais į "Neptūno" varžybas. Jau parduota per 1500 abonementų. Šiais metais "Neptūnas" žais rekordiškai daug Eurolygos ir LKL čempionatų reguliaraus sezono namų rungtynių - mažiausiai 28.

Įsilieti į "Neptūno" sirgalių būrį gali ir Tu! Įsigyk "Neptūno" abonementą ir palaikyk mūsų komandą.

Abonementus dar galite įsigyti internetu adresu www.bilietai.lt ir Bilietai.lt bilietų kasose. Taip pat abonementus galima įsigyti ir išsimokėtinai per "Mokilizingas" itin priimtinomis sąlygomis.

Pirmieji 500 pirkėjų abonementus galėjo įsigyti pigiau. Jų kaina buvo vos nuo 119 litų.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder