Klaipėdos „Koralas“ nugalėjo čempionus

Klaipėdos „Koralas“ nugalėjo čempionus

Lietuvos salės futbolo A lygoje („Betsafe-Futsal A lyga“) šį savaitgalį baigėsi pirmojo rato varžybos. Aukšta nata jų baigti nepavyko Kauno „Vyčio“ klubui, kuriam vėl tenka vytis pabėgančius į priekį Gargždų „Pramogos-SC“ futbolininkus.

Čempionų titulą ginantys kauniečiai šeštadienį keliavo į Klaipėdą, kur susitiko su vietos „Koralu“. Rungtynės Mindaugo Grigalevičiaus auklėtiniams klostėsi neblogai - jie du kartus pirmavo po Genigle Delmiro ir Afranio Luizo smūgių.

Visgi šiose rungtynėse „Koralo“ gretose nesulaikomas buvo Tomas Birškys, kuris ne tik įmušė išlyginamąjį įvartį, bet ir užtvirtino savo komandos pergalę. Prie trijų T. Birškio įvarčių 17-metis Neilas Urba pridėjo dar vieną tikslų smūgį ir taip padėjo uostamiesčio klubui rezultatu 4:3 nuginkluoti „Vytį“, kuris patyrė antrąją nesėkmę.

„Koralas“ išlieka ketvirtoje vietoje su 17 taškų, tuo tarpu laikinosios sostinės komanda užima antrąją poziciją (19 tšk.) ir jau penkiais taškais atsilieka nuo Gargždų klubo.

Gargždiškiai (24 tšk.) savo ruožtu pasinaudojo „Vyčio“ „dovanėle“ idealiai, tačiau tą pasiekė tik po labai sunkios kovos. „Pramogos-SC“ namuose po sužaisto pusvalandžio pirmavo 5:1 prieš Vilniaus „Turbotransfers“ (6 vieta, 13 tšk.) klubą, bet pastarasis sugebėjo atsitiesti ir pelnyti tris įvarčius. Paskutinėmis sekundėmis netrūko aistrų ir įtemptų akimirkų po to, kai vilniečiai pasiuntė kamuolį į vartus, bet teisėjai įvertinę epizodą, nustatė, jog įvartis buvo įmuštas jau nuskambėjus finalinei sirenai.

Trečioje vietoje žengiantis Kauno „Inkaras“ (18 tšk.) galingai užbaigė pirmąjį ratą ir svečiuose 8:2 sutriuškino „Vievio žiedą“. Lukas Sendžikas nugalėtojams pelnė tris įvarčius, o vieviškiai toliau lieka paskutinėje lentelės vietoje su 0 taškų.

Prieš sezoną ambicijų kovoti dėl titulo neslėpusi Panevėžio „Baltija“ (5 vieta, 15 tšk.) namuose 3:1 nugalėjo Jonavos „Vikingus“ (9 vieta, 5 tšk.), o Mažeikių VIP (7 vieta, 9 tšk.) ir VDA (8 vieta, 8 tšk.) komandos išsiskyrė taikiai 2:2.

Antrasis čempionato ratas prasidės jau kitą šeštadienį.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder