Klaipėdoje varžėsi stalo teniso ateitis

Klaipėdoje varžėsi stalo teniso ateitis

Klaipėdoje, Vakarų stalo teniso akademijoje, dvi dienas vyko Lietuvos jaunių stalo teniso čempionatas. Varžėsi pagal reitingą geriausieji 32 vaikinai ir 32 merginos iš įvairių Lietuvos miestų.

"Lietuvos jaunių čempionatą Klaipėdoje patikėta organizuoti jau antrus metus iš eilės. Tuo labai džiaugiamės. Galima sakyti, kad mes dirbame teisinga kryptimi", - kalbėjo Vakarų stalo teniso įkūrėjas, Lietuvos stalo teniso asociacijos (LSTA) viceprezidentas klaipėdietis Silverijus Puotkalis.

Merginų finale dėl čempionės titulo ir aukso medalio susitiko vilnietė Kornelija Riliškytė (tren. Jolanta Prūsienė) ir panevėžietė Augustė Melaikaitė (tren. Valdas Martinkus). Šį mėnesį merginos jau antrą kartą susitiko finale ir abu kartus pergalę šventė Kornelija Riliškytė, įveikusi priešininkę rezultatu 3:1. Trečiąją vietą iškovojo Emilija Riliškytė.

Tarp vaikinų pirmąją vietą iškovojo vilnietis Vilius Samakaljevas (tren. Hen Alon). Jis rezultatu 3:1 įveikė Luką Laketčenko iš Šalčininkų (tren. Viktor Frizelis). Bronza atiteko vilniečiui Eligijui Klarenbekui.

Klaipėdietis Vakaris Mečionis, šiuo metu gyvenantis Vilniuje, liko penktas.

Be to, jis poroje su Luku Rimkumi tapo dvejetų porų vicečempionu.

Merginių dvejetų prizininkai: I vieta - Emilija ir Kornelija Riliškytės, II vieta - Augustė Melaikaitė ir Laura Grigorukaitė, III vieta - Meida Sereikaitė su Kornelija Ščiglaite ir Laura Abaravičiūtė su Gerda Šišanovaite.

Vaikinų dvejetų prizininkai: I vieta - Irmantas Daukontas su Eligijumi Klarenbeek, II vieta - Lukas Rimkus su Vakariu Mečioniu, III vieta - Martynas Glodenis su Gyčiu Kneziumi ir Rokas Kisielius su Aleksandru Chmelevskiu.

Mišrių dvejetų prizininkai: I vieta - Kornelija Riliškytė ir Lukas Laketčenko, II vieta - Augustė Melaikaitė ir Vilius Samakaljevas, III vieta - Osvaldas Juodelis su Karolina Kuznecova ir Emilija Riliškytė su Irmantu Daukontu.

Prizininkus ir jų trenerius apdovanojo LSTA viceprezidentas Silverijus Puotkalis.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder