Klaipėdoje - naujas "Apelsino" sporto klubas

Klaipėdoje - naujas "Apelsino" sporto klubas

Klaipėdos sporto klubas "Apelsinas" plečią veiklą - jau iškart po Naujųjų metų šalia uostamiesčio centro, prekybos ir paslaugų centre "Studlendas", duris atvers naujas, šiuolaikiškas ir prabangus sporto klubas. Tai jau bus trečiasis "Apelsino" sporto klubas mūsų mieste.

Jau dabar tarp miestiečių sklando kalbos, kad tai bus vienas prabangiausių, šiuolaikiškiausių ir sportuoti mėgstančių žmonių lūkesčius bei norus atitinkantis sporto klubas.

Bendras naujojo sporto klubo plotas siekia net 1300 kvad. m. Sportuoti mėgstantys klaipėdiečiai galės mėgautis naujausiais "Life fitness" linijos treniruokliais, dviem didžiulėmis aerobikos salėmis (vyks įvairiausi užsiėmimai: nuo jogos iki pamėgtosios "Zumbos"), veiks trys saunos. Artimiausiu metu bus įrengtas masažų kambarys, kuriame visi norintieji galės numalšinti įtampą ir atpalaiduoti raumenis po įtemptų treniruočių.

Pasirūpinta ir aktyviais tėveliais - įrengtas vaikų kambarys, kuriame galės žaisti mažyliai, kol jų tėveliai lies prakaitą sporto salėje. Vaikams nebus kada nuobodžiauti, nes čia bus pačių įvairiausių užsiėmimų - nuo lego ir įvairių galvosūkių iki kompiuterinių žaidimų.

"Jei sporto klubas prabangus, tai dar nereiškia, kad kainos bus aukščiausios mieste. Atidarymo proga abonementus bus galima įsigyti itin žemomis ir tikrai visiems prieinamomis kainomis", - žadėjo sporto klubo rinkodaros vadovė, pati "Apelsino" trenerių pagalba iškovojusi pasaulio fitneso bronzos medalį Rosita Paulauskaitė.

Oficiali sporto klubo atidarymo data - 2011 metų sausio 3 diena. Tačiau jau nuo šios savaitės pradžios klubo vadovybė priiminėja naujus narius - vyksta atvirų durų dienos.

"Visi norintieji gali ateiti į mūsų klubą, apsižvalgyti, susipažinti su teikiamomis paslaugomis, įsigyti abonementų itin prieinamomis kainomis. Taip pat galima įsigyti dovanų kuponų. Manau, kad abonemento į sporto klubą dovana švenčių proga nudžiugintų daugelį. Visi per šventes linki sveikatos, o mes siūlome nelinkėti, o dovanoti sveikatą, tai yra įteikti abonementą į sporto klubą", - pabrėžė R. Paulauskaitė.

Sporto klubų "Apelsinas" tinklo vadovas Tomas Kesminas pasidžiaugė, kad pavyko surinkti kvalifikuotų trenerių komandą.

"Kol kas neatskleisiu pavardžių, tik galiu pasakyti, kad dirbs ir fitneso bei kultūrizmo čempionatų nugalėtojų. Siekiame, kad klientai, sportuodami mūsų klube, gautų naudingos informacijos. Svarbiausia sportuoti sveikai ir pagal reikiamas rekomendacijas", - teigė T. Kesminas.

Jo teigimu, naujasis klubas bus vienintelis Lietuvoje, kuriame bus patys naujausi "Life fitness" linijos treniruokliai.

"Lietuvoje yra porą klubų, kuriuose yra šios linijos treniruoklių, tačiau 2-5 metų senumo, o mes atsigabenome pačius šiuolaikiškiausius", - teigė jis.

Pasiteiravus, ar nebuvo baugu per ekonominį sunkmetį atsidaryti naują sporto klubą, T. Kesminas atsakė: "Kaip aš vadinu, tai metų Klaipėdos sporto projektas. Ekonominiu sunkmečiu atsidaryti salę maždaug 20 proc. pigiau. Be to, paskatino draugai, nuolat sakydami, kad Klaipėdos centre pasigenda šiuolaikiškos ir tuo pačiu klientų poreikius atitinkančios sporto salės. Mes dirbame dėl žmonių, tad atsižvelgiame į klientų norus", - sakė sporto klubų "Apelsinas" tinklo vadovas.

ATVIRŲ DURŲ DIENOS. Jau sausio 3 dieną prekybos ir paslaugų centro "Studlendas" antrajame aukšte oficialiai bus atvertos naujojo sporto klubo "Apelsinas" durys - galės sportuoti visi norintieji. Šiomis dienomis durys taip pat nėra užvertos - vyksta atvirų durų dienos, tačiau kol kas dar nesportuojama, tik apsižvalgoma, supažindinama su esamomis paslaugomis.

Viliaus MAČIULAIČIO nuotr.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder