Klaipėdiečiai stebino raumeningais kūnais

Klaipėdiečiai stebino raumeningais kūnais

Klaipėdoje vykusiame atvirame Lietuvos kultūrizmo ir fitneso (kūno rengybos) čempionate, kuriame dalyvavo per 70 sportininkų iš Anglijos, Olandijos, Latvijos ir Lietuvos, puikiai sekėsi klaipėdiečiams - iškovota per tuziną medalių.

Geriausiai sekėsi sporto klubo "Apelsinas" atletams - iš 12 varžybose šiam sporto klubui atstovavusių sportininkų visi pelnė medalius: 8 aukso, 3 sidabro ir 1 bronzos.  

Pavyzdį savo auklėtiniams parodė treneris Arvydas Mišeikis, kuris triumfavo tarp kultūrizmo atstovų ir dar pelnė absoliutaus nugalėtojo titulą.

[CITATA]

"Kultūrizmo varžybose dalyvavau po ketverių metų pertraukos. Tiesiog pasiilgau varžybų azarto, emocijų, triumfo ir pergalių proveržio. Tai neapsakomas jausmas, - kalbėjo absoliutus varžybų nugalėtojas. - Rezultatu esu labai patenkintas. Du kartus buvau tapęs Lietuvos čempionu ir kolekcijoje turiu Europos čempiono titulą, tačiau absoliučiu Lietuvos čempionu iki šiol nebuvau tapęs. Tai naujas įrašas mano biografijoje. Norėjau jaunimui įrodyti, kad ir arti pusės amžiaus vyriškio kūnas gali atrodyti ne ką prasčiau, nei jaunimo, ir man tai pavyko", - pabrėžė 45-erių A. Mišeikis.   
Taip pat ant nugalėtojų pakylos skirtingose grupėse kopė Edita Burgailienė (tarp veteranų per 40 metų), Deividas Vaivada (tarp modelių), Ieva Griciūtė (aerobinis fitnesas), Sandra Trijonaitė (modelių kategorija), Valdas Mišeikis (kultūrizmo iki 21 metų grupė), Aurelija Zabinaitė (kūno fitnesas) ir Aldas Eglynas (tarp kultūristų iki 18 metų).

Antrąsias vietas iškovojo Irina Arup (aerobinis fitnesas), Edgaras Raila (modelių kategorija) ir Dmitrijus Potaškinas (kultūrizmas iki 18 metų).

Bronzos medaliu pasipuošė panašių varžybų debiutantas Andrius Sergijenko (vyrų kultūrizmo kategorija).   

"Šio sportininko debiutas - itin vykęs. Jį ovacijomis palaikė itin didžiulis būrys salėje susirinkusių sporto mėgėjų ir specialistų", - pasakojo Klaipėdos sporto klubo "Apelsinas" treneriai Roberta Mišeikienė ir Ramūnas Sendrius.

Po šių pergalingų klaipėdiečių pasirodymų džiaugsmu tryško ir sporto klubo "Apelsinas" vadovas Tomas Kesminas.

"Super. Esu labai patenkintas. Nesitikėjau, kad varžybos bus tokio aukšto lygio - tiek dalyvių, tiek žiūrovų atžvilgiu. Man didelė garbė, kad "Apelsino" atletai buvo vieni iš šių pirmenybių lyderių. Tai įrodo, jog mes ir treneriai keliaujame teisingu keliu. Ateityje pažadu dar daugiau panašių pergalių - rudenį net planuojame surengti fitneso ir kultūrizmo varžybas "Apelsino" taurei laimėti. Džiugu, kad klaipėdiečiai noriai sportuoja ir siekia sportinių aukštumų. Juk sportas - tai sveikata, energija, žvalumas ir indėlis į ateitį", - pabrėžė T. Kesminas.

Iš klaipėdiečių dar skambią pergalę iškovojo Klaipėdos "Herkaus" sporto klubo atstovė Agnė Kaubrytė. Zitos Satkauskaitės auklėtinė buvo nepralenkiama tarp modelių fitneso atlečių.  

Taip pat vyko ir neįgaliųjų varžybos, kuriose pasirodė sportininkai, sėdintys vežimėliuose, - pirmąją vietą iškovojo Karolis Stončius, antras liko Modestas Žvilauskas (šiais sportininkais rūpinosi WFF neįgaliųjų atstovas Andrejus Larionovas).   

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder