Klaipėdiečiai kyla į ketvirtfinalio mūšį

Klaipėdiečiai kyla į ketvirtfinalio mūšį

Šiandien 20 val. praėjusio sezono Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionai Klaipėdos "Neptūno-Akvaservis" krepšininkai ir šio sezono reguliaraus čempionato nugalėtojai Šakių "Vyčio" atstovai kyla į ketvirtfinalio mūšį. Šįvakar rungtynes iš Šakių tiesiogiai transliuos DelfiTV.lt.

Ketvirtfinalio serijoje yra kovojama iki trijų pergalių.

Antrosios serijos rungtynės vyks kovo 27 dieną (trečiadienį) 18 val. Klaipėdos sporto rūmuose (S. Dariaus ir S. Girėno g. 10), trečiosios - kovo 29 dieną (penktadienį) 18 val. Šakiuose. Jei reikės ketvirtųjų ir penktųjų rungtynių, jos vyks kovo 31 d. (sekmadienį) 16 val. Klaipėdoje ir balandžio 3 d. (trečiadienį) 18 val. Šakiuose.

Priminsime, kad klaipėdiečiai pirmąjį atkrintamųjų varžybų etapą, aštuntfinalį, įveikė greičiausiu būdu - seriją prieš Gargždų SC krepšininkus laimėjo 3:0, o "Vytis" bilietą į ketvirtfinalį pelnė be kovos.

"Vytis" - stipriausia lygos komanda. Mūsų ketvirtfinalio varžovai propaguoja greitą žaidimo stilių, meta daug tritaškių. Šiuolaikiška komanda. Ketvirtfinalio užduotis yra supersunki, bet mes mėgstame iššūkius", - "Vakarų ekspresui" sakė "Neptūno-Akvaservis" treneris Tomas Gaidamavičius.

Kalbėdamas apie "Vyčio" stiprybes, Klaipėdos ekipos treneris išskyrė keturis žaidėjus - Marijų Užupį, Paulių Beliavičių, Aurelijų Pukelį ir Šarūną Vingelį.

"Tai pagrindiniai žaidėjai, kurie tempia komandą ir dominuoja statistikoje. Bet "Vytis" turi daug gerų žaidėjų. Prieš mus paskutiniame mače gerai sužaidė Paulius Semaška, gali sužaisti ir Karolis Kokoška ar Karolis Brusokas. Sunku nuspėti, kas varžovų komandoje gali pataikyti tritaškius. Negalime rizikuoti", - aiškino T. Gaidamavičius.

Jo teigimu, norint pasiekti pergalę, svarbiausia yra gerai gintis.

"Turime sustabdyti varžovų greitą puolimą ir neleisti laisviems mesti tritaškių. Gynyba yra svarbiausias dalykas, bet turime ir patys gerai užpulti varžovų krepšį. "Vyčio" ekipa - NKL reguliariojo čempionato nugalėtoja ir viena iš lygos favoričių. Juk ši ekipa sezono metu buvo laimėjusi net 18 iš eilės rungtynių. Tai daug ką pasako. Tačiau ir mes tikrai nežadame pirma laiko nuleisti rankų. Bandysime mesti iššūkį", - akcentavo Klaipėdos ekipos treneris.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder