Kauno "Žalgirio" arena atvėrė duris internete

Kauno "Žalgirio" arena atvėrė duris internete

Antradienį pradeda veikti Kauno "Žalgirio" arenos interneto svetainė www.zalgirioarena.lt. Svetainėje bus skelbiama visa informacija apie didžiausią ir moderniausią Baltijos šalyse areną, joje vyksiančius renginius, sporto varžybas, išskirtinius pasiūlymus, bilietus.

Pasak "Žalgirio" arenos rinkodaros vadovės Vilijos Bulanavičienės, svetainė yra interaktyvi - čia galima rasti visas su arena susijusias naujienas, peržiūrėti nuotraukų galerijas ar filmuotą vaizdo medžiagą. Artimiausiu metu bus pateikti arenos interjero vaizdai, virtualus arenos turas.

Svetainėje jau paskelbta apie keliolika renginių, kurie suplanuoti šioje arenoje. Rugsėjį arenoje žiūrovų laukia "EuroBasket 2011" finalinės krepšinio kovos, spalį - pasaulinio garso atlikėjo Džeimso Blanto (James Blunt), britų elektroninės muzikos dueto HURTS, prancūzų atlikėjo Žano Mišelio Žaro (Jean Michel Jarre) bei legendinės dainininkės Mirėj Matjė (Mireille Mathieu) su orkestru pasirodymai, lapkritį - vieno geriausių pasaulyje romansų atlikėjo Aleksandro Malinino, legendinių "elektrikų" "The Orchestra", žymaus amerikiečių dainininko Lenio Kravico (Lenny Kravitz) bei vieno geriausių Rusijos operos tenorų ir estrados dainininkų Nikolajaus Baskovo koncertai. Jau paskelbtas ir 2012 m. vasarį įvyksiantis vokiečių grupės "Rammstein" koncertinio turo pasirodymas arenoje. Daugumos koncertų bilietus jau galima įsigyti.

Informacija apie arenos renginius bus skelbiama ne tik arenos interneto svetainėje, bet ir įkurtoje socialinio tinklo "Facebook" grupėje "Žalgirio" arena".

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder