Kauniečius džiuginsi vasara alsuojanti uždara paplūdimio tinklinio arena „Rio"

Kauniečius džiuginsi vasara alsuojanti uždara paplūdimio tinklinio arena „Rio"

Vasaros pramogų nuo šiol kauniečiai bei jų svečiai galės mieste rasti ir žiemą, nes greta „Kauno Akropolio" centro pirmadienio vakarą atidaroma uždara paplūdimio tinklinio arena, pavadinta šilčiau pasijusti leidžiančiu žodžiu „Rio".

Kad tos šilumos tikrai čia netrūks, arenos įrengėjai garantuoja. Šiltas smėlis ir nuotaikinga atmosfera bet kokiu oru vilios visus įsitraukti į tinklinio žaidimą bei užmiršti už langų tvyrančią darganą ar šaltį. Arenos įkurtuvių proga vyks ir pirmasis joje profesionalų bei mėgėjų tinklininkų turnyras.

Anot „Rio" arenos direktorius Lino Matulaičio, arena sieks tapti vieta, kur kiekvienas lankytojas persikels į vasarą ir šalčiausią žiemos dieną, neišvažiuodamas iš savo gimtojo miesto, galės šiltai ir smagiai jaustis.

"Rio” - tai tris visus treniruočių erdvėms keliamus reikalavimus atitinkančios tinklinio aikštelės. Jose sportuoti galės visi: tiek profesionalūs žaidėjai, tiek mėgėjai. Savaitgaliais numatyta rengti ir dieninius, ir naktinius turnyrus, kitokius pramoginius renginius, pavyzdžiui, - šokius basomis ant šilto smėlio.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder