Karatistai pajūryje ne tik ilsėjosi

Karatistai pajūryje ne tik ilsėjosi

Giruliuose, „Pasakos“ stovyklavietėje vykusioje karate kyokushin mokyklos „Shodan“ vasaros stovykloje dalyvavo daugiau nei 100 šios mokyklos auklėtinių, kurie ne tik liejo prakaitą bet ir turiningai leido laiką bei pramogavo.

Stovykla buvo ypatinga tuom, kad jos dalyviams teko įveikti netgi 3 treniruotes per dieną – 8:00val. vyko rytinė treniruotė, 11:00val. dieninė treniruotė, o 17:00val vakarinė treniruotė. Jauniesiems sportininkams (kurių jauniausias buvo 5 metų, o vyriausias 15 metų) teko save išbandyti ir specialioje naktinėje treniruotėje, kurią vedė Vladimiras Silvaško aukščiausią meistriškumo lygį Lietuvoje pasiekęs 5 DAN juodo diržos meistras. Naktinės treniruotės esmė – karate kyokushin kovotojas turi būti pasiruošęs išbandymams visokiose sąlygose, nesvarbu ar tai naktis ar diena.

Vaikų užimtumas buvo ne tik pagrįstas treniruotėmis, bet taipogi maudynėmis jūroje, baseine, diskotekomis, įdomiais edukaciniais užsiėmimais – vaikams prisistatymą bei ginklų ekspoziciją surengė Lietuvos kariuomenės žvalgų burys; su savo veikla supažindino ir Lietuvos pakrančių rinktinės kinologų burys su tarnybiniais šunimis. Vaikams nepamirštamą koncertą surengė ryškiausia Lietuvos muzikos žvaigždė Andrius Mamontovas.

Stovyklautojai paskutinę stovyklos dieną varžėsi spartakiados rungtyje, kuri išaiškino stipriausius, greičiausius, ir ištvermingiausius sportininkus, o pati stovykla tradiciškai užsibaigė renginiu tėveliams bei smagiu pasisedėjimu prie laužo.

Vasaros karate kyokushin stovykla yra simbolinis sezono uždarymas. Jau rugsėjo pradžioje karate kyokushin mokykla „SHODAN“ pradeda naują sezoną, kuris bus nemažiau įtemptas bei darbingas nei ką tik pasibaigęs: laukia ne vienos respublikinės bei tarptautinio lygio varžybos, Europos čempionatai, o taipogi atestaciniai diržų kėlimo egzaminai.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder