Jono Valančiūno vasaros planuose – Lietuvos rinktinė

Jono Valančiūno vasaros planuose – Lietuvos rinktinė

š NBA kovų dėl titulo šiemet jau pasitraukęs Jonas Valančiūnas duodamas interviu FIBA portalui teigė, kad yra pasirengęs padėti Lietuvos rintinei trečiajame „langų“ į pasaulio čempionatą atrankos etape birželio ir liepos mėnesiais.

„Komanda iki šiol rungtyniavo iš tiesų puikiai, ir smagu matyti nacionalinę komandą, esančią grupės viršūnėje. Ši komanda puikiai subalansuota ir rodė gerus rezultatus, o ekipa iki šiol demonstravo nugalėtojų mentalitetą“, – apie Lietuvos rinktinės kovas trumpai užsiminė vidurio puolėjas.

J. Valančiūno teigimu, po NBA kovų dabartinis jo vasaros planas – padėti nacionalinei komandai, ir tai jis jau aptarė su ekipos vyriausiuoju treneriu Dainiumi Adomaičiu.

Be to, Jonas gyrė ir prie ekipos prisijungusius jaunuosius krepšininkus, kurie puikiai papildė ekipą ir prisidėjo prie pergalių atrankos turnyre, kai į ekipą nebuvo atvykę šalies krepšininkai iš Eurolygos ar NBA klubų.

Primename, kad šalies nacionalinės rinktinės laukia dar dvi kovos trečiajame „langų“ etape – 2018 m. birželio 28 d. su Lenkija, liepos 1 d. – su Vengrija.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder