Jaunoji klaipėdietė - ušu talentė

Jaunoji klaipėdietė - ušu talentė

Vos aštuonerių metukų klaipėdietė Marija Žuravliova skina vieną po kito medalius ušu varžybose. Klaipėdos kovos menų namų trenerio Andrejaus Andrienko auklėtinė Latvijos ir Rusijos sostinėse vykusiose varžybose per pastarąsias dienas iškovojo net 12 medalių. 8 iš jų - aukso!

Maskvoje vykusiame penktajame tarptautiniame turnyre "Maskvos ušu žvaigždės 2019", kuris yra vadinamas vienu svarbiausių tarptautinių turnyrų, jaunoji Klaipėdos ušu lyderė skirtingose disciplinose iškovojo 4 aukso ir 2 bronzos medalius.

Šiemet šis turnyras per visą istoriją tapo pats didžiausias pagal dalyvių skaičių - varžėsi net 900 sportininkų iš 22 skirtingų šalių.

Buvo dalyvių net tik iš Rusijos ir įvairių Europos sąjungos šalių, bet ir Kazachstano, Uzbekistano, Kirgizijos, Egipto, Izraelio, Indijos, Indonezijos, Honkongo ir net Kinijos.

Puikiai M. Žuravliovai sekėsi ir Latvijos sostinėje Rygoje vykusiame atvirajame Latvijos ušu čempionate, kur dalyvavo sportininkai iš Latvijos, Lietuvos, Rusijos ir Norvegijos.

M. Žuravliova iškovojo 4 aukso ir 2 sidabro medalius. Taip pat ji tapo garbės taurės daugiakovės nugalėtoja.

Rygoje iš viso klaipėdiečiai pelnė net 30 medalių. Dar ant prizininkų pakylos laiptelio po kelis kartus kopė Jokūbas Žebrauskis, Artiomas Onisčiukas, Konstantinas Cybakovas ir Markas Sokolovas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder