J. Lauvergne: mėgaujuosi mūsų bei visos organizacijos darbu

J. Lauvergne: mėgaujuosi mūsų bei visos organizacijos darbu

Kauno „Žalgirio“ klubas ne tik iškovojo pergalę prieš Valensijos „Basket“ ekipą, bet dar vieną laimėjimą pasiekė už aikštelės ribų – Lietuvos čempionai pratęsė sutartį su vidurio puolėju Joffrey Lauvergne.

Įskaitant ir kontrakte numatytą pliusą, prancūzas Kaune užsibūti gali ne tik artėjančiais metais, bet iki pat 2023-ųjų.

Iš Valensijos žalgiriečiai ketvirtadienį išskrido į Vitoriją, o „Žalgiris TV“ pakalbino komandos legionierių apie pratęstą kontraktą bei Kaune praleistą laiką.

„Esu labai laimingas. Nežinau, ką pasakyti, bet džiaugiuosi, kad nusprendėme pratęsti kontraktą. Dabar reikia koncentruotis į likusią sezono dalį, bet kol kas viskas yra smagu. Mėgaujuosi krepšiniu, o tokioje karjeros stadijoje tai yra vienas iš pagrindinių dalykų. Dar kartą pasikartosiu, bet mėgaujuosi tuo ir norėjau čia likti“, – džiaugėsi žalgirietis.

Apie pratęstą sutartį su Kauno ekipa J. Lauvergne komandos draugams pranešė po įspūdingos pergalės prieš Valensijos ekipą ir taip juos pradžiugino.

„Atmosfera mūsų komandoje yra puiki, todėl jie buvo laimingi“, – komandos draugų reakcijas apibūdino J.Lauvergne.

29-erių vidurio puolėjas taip pat yra patenkintas gyvenimu Kauno mieste ir žavisi visos „Žalgirio“ organizacijos darbu.

„Labai patinka. Kaip ir sakiau, atmosfera yra puiki, o dabar laimime daug rungtynių, todėl viskas yra dar geriau. Mėgaujuosi mūsų bei visos organizacijos darbu. Man taip pat patinka miestas, jame puikūs žmonės. Čia yra daug gerų dalykų“, – svarstė ateitį su klubu susiejęs prancūzas.

K

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder