Gimnastės Kaune varžėsi be žiūrovų

Gimnastės Kaune varžėsi be žiūrovų

Nors buvo daug nuogąstavimų, kad Lietuvos Respublikos vaikų meninės gimnastikos čempionatas dėl suaktyvėjusios koronaviruso pandemijos gali ir neįvykti, tačiau visgi apsispręsta jį rengti, bet be žiūrovų. Klaipėdos "Viesulo" auklėtinės iš Kaune vykusių pirmenybių grįžo su visų spalvų medaliais.

Pirmenybėse varžėsi Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos gimnastės. Jos atliko grupinius ir individualius pratimus.

Tarp 2012 metais gimusių gimnasčių iš viso ant scenos kopė net 24 gimnastės. Daugiausiai balų surinko ir Lietuvos čempione tapo klaipėdietė Abigelė Pucetaitė. Aukštą antrą vietą iškovojo komandos draugė Lilija Maiboroda.

Tarp 2011 metais gimusių dalyvių (varžėsi 22) "Viesulo" sporto centro sportininkė Akvilė Jočytė iškovojo antrąją vietą.

Iš dešimt, atlikusių savo pratimą grupinių komandų, klaipėdiečių visos kilo ant prizininkių pakylos laiptelio: Klaipėdos komanda "Barbė" (Rebeka Tučaitė, Mariela Usik, Jorė Butkė, Rusnė Pagojūtė ir Andrėja Sokolova) iškovojo pirmą ir antrą vietas, Klaipėdos komanda "Perliukai (Patricija Kareivaitė, Izabelė Ūksaitė, EvaŠeremetova, ZlataVasiljeva) iškovojo pirmą ir antrą vietas, Klaipėdos komanda "Kregždutės" (Selija Jafišova, Maja Markevičiūtė, Gustė Kiaupaitė, Amelija Budzinskaitė ir Liana Vinogradova) savo amžiaus grupėje iškovojo antrą ir trečią vietas bei uostamiesčio komanda "Viesulas" (Abigelė Pucetaitė, Lilija Maiboroda, Akvilė Jočytė, Marija Rinkevičiūtė, Izabelė Bertulė ir Sofija Kovalenko), atlikus du bandymus tarp 2011-2012 metų grupės dalyvių, iškovojo antrą ir trečią vietas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder