"EuroBasket 2011" aistruolių miestelis - Smiltynėje

"EuroBasket 2011" aistruolių miestelis - Smiltynėje

Per 2011 m. Europos krepšinio čempionatą išdygs palapinių miesteliai. Klaipėdos, Alytaus, Panevėžio ir Šiaulių miestuose bus įkurtos laikinos stovyklavietės, kurios pakvies apsistoti mažiau išlaidžius krepšinio aistruolius iš visos Europos.

Klaipėdoje miestelis įsikurs Smiltynėje esančioje Lankininkų bazėje, vos kelios minutės kelio keltu nuo Klaipėdos senamiesčio.

Šiauliuose renkamasi iš dviejų potencialių vietų stovyklavietei, abi jos - vos kilometras nuo Šiaulių arenos. Alytuje ir Panevėžyje laikinos stovyklavietės bus įkurtos miestų aeroklubuose, keli kilometrai nuo arenų bei miestų centrų,

Palapinių miesteliuose bus teikiamos ne tik apgyvendinimo paslaugos. Organizatoriai taip pat pasiūlys įvairių pramogų. Kiekviena stovyklavietė bus suskirstyta į poilsio ir pramogų zonas. Pramogų zonoje, kur bus siūlomos aktyvios pramogos, sportiniai žaidimai, rungtys ir turnyrai, laukiami ir užsienio krepšinio aistruoliai ir miestiečiai. Stovyklavietėje bus įrengta scena, vyks taptautinis mažųjų kino formų festivalis „Tinklai", laisvu nuo krepšinio metu vyks koncertai, bus įrengti prekybos taškai, vyks mugė. Pasibaigus krepšinio varžyboms stovyklavietėse miestiečius ir užsienio svečius pakvies naktinė diskoteka ir kitos naktinės pramogos.

Stovyklavietėse siūloma apsistoti savo bei organizatorių suteikiamose dvivietėse ir keturvietėse palapinėse, pageidaujantys daugiau komforto gali rinktis laikinus, kilnojamus brezentinius namukus su grindimis ir lovomis.

Apgyvendinimą palapinėse „EuroBasket 2011" metu galima užsisakyti bendrovės Tent Resorts tinklapyje www.tentresorts.com bei daugelyje tarptautinių viešbučių ir hostelių paieškos ir rezervavimo interneto portalų, kaip www.booking.com , www.hostelworld.com bei kituose. Daugiausia rezervacijų sulaukiama Panevėžyje ir Šiauliuose, susidomėjimas Klaipėdos ir Alytaus stovyklavietėmis išaugo tik pastarosiomis dienomis.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder