"Elektromarkt" ir toliau rems Lietuvos krepšinį

"Elektromarkt" ir toliau rems Lietuvos krepšinį

Antradienį vienas didžiausių Lietuvos buitinės elektrotechnikos ir informacinių technologijų prekybos tinklas "Elektromarkt" antriems metams pratęsė Lietuvos Krepšinio Federacijos (LKF) rėmimo sutartį, kurią "Elektromarkt" parduotuvėje Vilniaus "Akropolyje" pasirašė LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas ir "Elektromarkt" valdybos pirmininkas Ruslan Kovaliov.

"Ši sutartis yra ilgalaikės "Elektromarkt" prekybos tinklo ir Lietuvos krepšinio partnerystės įprasminimas. Puikiai žinome, kad krepšinio varžybos visada kelia ypatingas emocijas, todėl stengiamės, kad Lietuvos žmonės išgyventų smagias pergalių akimirkas per geros kokybės televizorių ekranus", - teigė R. Kovaliov ir palinkėjo LKF generaliniui sekretoriui užtikrinti, kad mūsų krepšininkai džiugintų pergalėmis Lietuvos žmones kuo dažniau.

LKF generalinis sekretorius M. Balčiūnas savo ruožtu pasidžiaugė, kad Lietuvos krepšinis turi puikius partnerius, kurių dėka mūsų rinktinės, o ir auganti jaunoji karta turi reikiamas sąlygas siekti pergalių ir gerų rezultatų.

Ši rėmimo sutartis papildo "Elektromarkt" nuolatinę socialinės atsakomybės programą, pagal kurią kompanija investuoja lėšas į kultūrinio-estetinio lygio kėlimo, sveikos gyvensenos ir jaunimo užimtumo projektus.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder