"Dragūnui" - pusfinalio akistata

"Dragūnui" - pusfinalio akistata

Balandžio 20 dieną (šeštadienį) čempionų titulą ginantys Klaipėdos "Dragūno" rankininkai pradės labai svarbų Lietuvos rankinio lygos (LRL) etapą - nuo 14 val. savo arenoje (Taikos pr. 61A) susitiks su praėjusio sezono bronzos medalių laimėtoja Kauno "LSU-Lūšies" ekipa.

Pusfinalyje bus žaidžiama iki dviejų pergalių.

Atsakomosios rungtynės numatytos balandžio 24 dieną (trečiadienį) Kaune (19 val. Kauno sporto halė, Perkūno al. 5).

Jei reikės trečiųjų rungtynių, jos vyks balandžio 27 dieną (šeštadienį) 14 val. Klaipėdoje.

Kita pusfinalio pora - Alytaus "Almida-Stronglasas" ir Vilniaus HC "Vilnius".

Dėl trečios vietos kausis pusfinalyje pralaimėjusios, finale - pusfinalyje laimėjusios komandos.

Finale dėl pirmos vietos žaidžiama iki trijų pergalių, kitos atkintamosios rungtynės - iki dviejų pergalių. Aikštės pranašumą turi aukštesnę vietą I etape užėmusi komanda.

Priminsime, kad "Dragūnas" tapo 2012-2013 metų LRL reguliaraus čempionato nugalėtoju (15 pergalių, 1 lygiosios, 2 nesėkmės, 31 tšk.), o "LSU-Lūšis" (10 pergalių, 2 lygiosios, 6 pralaimėjimai, 22 tšk.) - ketvirti.

Klaipėdiečiai kelialapį į pusfinalį iškovojo dukart (namuose - 35:14 ir išvykoje 28:21) nugalėję Varėnos "Ūlos" rankininkus, o "LSU-Lūšis" du kartus (29:16 ir 25:20, abejos rungtynės vyko Kauno sporto halėje) įveikė kitą laikinosios sostinės komandą - "Granitą-Gają-Karį".

"Esame pasiryžę kautis ir atiduoti visas jėgas. Šiek tiek apsigydėme traumas. Mums šįkart turbūt nepadės tik Tadas Stankevičius, o kiti žaidėjai turėtų išbėgti į aikštę", - "Vakarų ekspresui" sakė "Dragūno" treneris Artūras Juškėnas.

"Dragūnas" "LSU-Lūšies" rankininkams nė vienerių rungtynių nėra pralaimėję jau trejus metus. "Visada būna pirmas kartas, tačiau nesinorėtų, kad tai įvyktų šiame itin svarbiame etape. Mūsų uždavinys - patekti į LRL finalą ir siekti apginti čempionų titulus", - pabrėžė Klaipėdos ekipos strategas.

Jis pridūrė, kad pergalei itin reikalinga ir savų žiūrovų kariauna.

"Žiūrovai ir jų palaikymas - tarsi papildomas žaidėjas aikštėje. Kviečiame visus klaipėdiečius ateiti pasirgti už savo miesto komandą", - kalbėjo A. Juškėnas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder