Dragūniečiai trumpam rankinį iškeitė į vandensvydį

Dragūniečiai trumpam rankinį iškeitė į vandensvydį

Daugkartiniai Lietuvos čempionai Klaipėdos "Dragūno" rankininkai, praėjusį savaitgalį prasibrovę į Baltijos rankinio lygos (BHL) finalo ketverto varžybas, šiek tiek atsipūtė nuo rankinio ir naujajame 50 m Klaipėdos baseine išbandė jėgas tarpusavyje žaisdami vandensvydį.

Tai buvo tarsi savotiškos atokvėpio akimirkos prieš kitą savaitę prasidėsiančias Lietuvos rankinio lygos (LRL) atkrintamąsias kovas.

Jau kovo 27 d. 19 val. "Dragūnas" savoje aikštelėje (Taikos pr. 61A) kils į pirmąjį LRKL ketvirtfinalio mūšį su Panevėžio "Grifu".

Atsakomosios rungtynės Panevėžyje - kovo 30 dieną (šeštadienį) 13 val. Panevėžyje.

Balandžio 20-21 dienomis dragūniečių laukia kur kas rimtesnis iššūkis - Minske (Baltarusija) vyks Baltijos rankinio lygos (BHL) finalo ketverto varžybos. "Dragūnui" pusfinalyje teks kovoti su puikiai pažįstama Zaporožės ZTR komanda iš Ukrainos.

"Mūsų laukia arba finalas, arba kova dėl trečios vietos. Labai norisi žaisti finale. Tai būtų mūsų šio sezono Baltijos lygos kulminacija. Visos komandos yra profesionalios, jų biudžetai 8-10 kartų didesni už mūsų, tad bus smagu pasitikrinti, ką mes galime", - sakė "Dragūno" vyr. treneris Artūras Juškėnas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder