"Dragūnas" šiandien gali žengti į finalą

"Dragūnas" šiandien gali žengti į finalą

Daugkartiniai Lietuvos čempionai Klaipėdos "Dragūno" rankininkai Lietuvos rankinio lygos (LRL) atkrintamosiose kol kas žingsniuoja be suklupimų ir šįvakar gali žengti į finalą. Artūro Juškėno auklėtiniai trečiadienį pirmose LRL pusfinalio rungtynėse Klaipėdoje Alytaus "Varsą-Stronglasą" įveikė 7 įvarčių skirtumu - 32:25 (18:14), o šįvakar nuo 19 val. bandys iškovoti pergalę ir Alytuje.

Jei klaipėdiečiams pavyks ir antrąkart nugalėti patyrusius dzūkus, tada "Dragūnas" finale iki trijų pergalių susitiks su kitos pusfinalio poros - Vilniaus VHC "Šviesa" ir Kauno "Granito-Kario" nugalėtoju. Kol kas šiame pusfinalyje pirmąją pergalę namuose po nervų karo rezultatu 27:25 (11:12) iškovojo vilniečiai.

Į šoną nesižvalgo

"Mes kol kas į šį pusfinalį tikrai nesižvalgome ir nemąstome, koks mums varžovas būtų parankesnis. Visų pirma, mums patiems reikia peržengti pusfinalio barjerą. Juk pirmose pusfinalio rungtynėse Klaipėdoje žaidėme prastai. Reikia dar taisyti mūsų žaidimą", - "Vakarų ekspresui" sakė "Dragūno" vyr. treneris Artūras Juškėnas.

Jis tiki, kad dragūniečiai padarys išvadas ir Alytuje kausis jau kur kas geriau.

"Galbūt dar jaučiamas nuovargis po ilgąjį savaitgalį Minske (Baltarusija) vykusių Baltijos rankinio lygos finalo ketverto varžybų. Reikia tikėti, kad mums užteks jėgų. Tikslas vienas - prasibrauti į finalą ir kovoti dėl čempionų titulo. Nesvarbu, kokiu keliu eisime, jei reikės, galime grįžti dar į Klaipėdą ir parodyti savo jėgą", - akcentavo "Dragūno" treneris.

"Žinoma, kad būtų kur kas smagiau tokią sukaktį su savo sirgaliais švęsti pergalingomis nuotaikomis", - teigė A. Juškėnas.

Kviečia sirgalius

"Dragūno" klubas oficialiai įkurtas balandžio 27 dieną prieš 20 metų - 1999 metais.

Į savo gimtadienį klubas kviečia visus – buvusius, esamus, būsimus rankininkus ir rankininkes su šeimomis, sporto bendruomenę, rėmėjus, partnerius ir tuos, kurie nieko nežino apie rankinį.[CITATA]

"Kviečiame visus – ir sporto bendruomenę, ir tuos, kurie tiesiog neturės ką veikti. Švęsime išskirtinėje vietoje – kavinėje "Ateik ateik" Melnragėje, praktiškai ant jūros kranto. Labiau klaipėdietiškos vietos tikriausiai neįmanoma sugalvoti. Norime pasidžiaugti per tuos 20 metų pasiektais dalykais – išugdytais sportininkais, iškovotomis pergalėmis, kuriomis garsinome Klaipėdos vardą.

Kviečiame visus norinčius ateiti ir pabūti su mumis, susipažinti, pabendrauti ar pasifotografuoti su sportininkais, talismanu Dragu, išmėginti savo jėgas metant į vartus, dalyvauti žaidimuose. Tikimės, kad sulauksime daug svečių, kuriuos galėsime pavaišinti gimtadienio tortu", – į neeilinį renginį kvietė A. Juškėnas.

Kavinėje "Ateik ateik" (Vėtros g. 8) "Dragūnas" svečių lauks nuo 13 iki 15 val.


Statistika

"Dragūnas" - "Varsa-Stronglasas" - 32:25 (18:14)

"Dragūnas: Lukas Simėnas, Gabrielius Virbauskas – po 7 įvarčius, Karolis Bliuvas – 4, Karolis Stropus, Gintaras Cibulskis, Modestas Vaitekūnas, Benas Butkus – po 3, Laurynas Simonavičius, Mykolas Lapiniauskas – po 1.

"Varsa-Stronglasas": Nedas Buronko – 7, Rokas Lastauskas – 6, Gintautas Adamkevičius, Žygimantas Micevičius – po 3, Šarūnas Krisiulevičius, Deivas Eidukonis, Remigijus Čepulis – po 2.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder