"Dragūnas" reabilitavosi: įveikti suomiai

"Dragūnas" reabilitavosi: įveikti suomiai

Traumų išretinti Klaipėdos "Dragūno" rankininkai savaitgalį žaidė dvejas Baltijos rankinio lygos (BHL) pirmenybių rungtynes Klaipėdoje. Savaitgalis buvo permainingas: šeštadienį 21:24 (11:15) nusileista Estijos HC "Kehra/Daisy" ekipai, o sekmadienį 27:23 (13:11) nugalėti Suomijos "Riihimäen Cocks" rankininkai.   

"Dragūno" komandai negalėjo padėti du lyderiai: vartininkas Aistis Pažemeckas (atlieka reabilitaciją po Achilo sausgyslės operacijos) ir Karolis Stropus (susilaužęs padikaulį).

Jonas Truchanovičius ir Tadas Stankevičius dėl peties traumų atliko daugiau gynybinį vaidmenį, nors yra atakuojantys vartus žaidėjai.

Dvikovoje su estais net 10 įvarčių "Dragūnui" pelnė Benas Petreikis, 4 (3 iš 7 m) - Edvinas Vorobjovas, 3 - Darius Jasinskas.

Šiuo pralaimėjimu dragūniečiai susikomplikavo padėtį patekti į BHL pirmenybių finalinį ketvertuką.

Sekmadienį dragūniečiai jau kovėsi ryžtingiau ir užtikrinčiau, užtad ir pasiekta pergalė prieš galinguosius suomius, kurie neseniai pasistiprino ekipą keliais naujais Ukrainos ir Estijos žaidėjais.

"Prieš šį turą labiau tikėjomės įveikti estus, o ne suomius, tačiau išėjoi priešingai. Visi mūsų ekipos žaidėjai stengėsi, darė viską, kad tik išplėštų pergalę abejose rungtynėse. Žaidėjams neturiu priekaištų. Patekti į Baltijos rankinio lygos finalinį ketvertuką šansų turime mažai, tačiau galimybių lieka. Mums nėra iš kur paimti rezervų. Bet kokiu atveju kausimės ir dėl kuo geresnio rezultato atiduosime visas jėgas", - "Vakarų ekspresui" sakė "Dragūno" ekipos treneris Artūras Juškėnas.
 
Anot jo, neaišku, ar vasario 23-24 dienomis Europos Iššūkio taurės varžybose su Serbijos Kragujevaco "Radnički" ekipa galės padėti K. Stropus.

"Vasario 11 dieną šio žaidėjo koja bus išlaisvinta iš gipso, tad nežinia, ar spės atlikti reabilitaciją ir įgauti sportinę formą", - pabrėžė A. Juškėnas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder