Dėl futbolo mokyklos - išvažiuojamasis posėdis

Dėl futbolo mokyklos - išvažiuojamasis posėdis

"Situacija jau nebedramatiška, o tragiška. Tiesiog kraupu", - tokius žodžius rėžė Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas, trečiadienį savo akimis apžiūrėjęs į griuvėsius pavirtusią Klaipėdos futbolo mokyklą.  

Jis neslėpė nuostabos, kad mokykla, kurioje kasdien treniruojasi 660 vaikų, itin pavojingos būklės.

"Galima net sakyti, kad situacija ekstremali. Reikalingi drąsūs, net dramatiški sprendimai, gal net vertėtų šį pastatą sulyginti su žeme - teigė jis. - Čia kosmetiniai remontai jau nebepadės. Skiriamos lėšos čia būtų tik agonijai palaikyti. Reikėtų, kad pastatą apžiūrėtų Savivaldybės statybų skyriaus specialistai. Noriu išgirsti jų išvadas", - pabrėžė V. Grubliauskas.  

Antradienį jau rašėme, kad iki nelaimės Futbolo mokykloje - vienas žingsnis: trūkinėja ir ant žemės krenta pastato langai, byra tinkas, plytelės.

Pamatytu vaizdu pakraupęs liko Klaipėdos vicemeras Vytautas Čepas.
"Tokiomis sąlygomis dirbti negalima. Tai pavojinga. Reikia imtis skubių veiksmų", - kalbėjo jis.


Jis merą patikino, kad artimiausiu metu - jau kitos savaitės pradžioje svarbiausiems Savivaldybės valdžios atstovams surengs išvažiuojamąjį posėdį.

"Reikia, kad šį vaizdą Savivaldybės administracija pamatytų savo akimis ir visi kartu kuo skubiau spręsime šią problemą", - kalbėjo vicemeras.  



Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder