A.Sabonis: būtų gaila Kėdainiams neturėti „Nevėžio“

A.Sabonis: būtų gaila Kėdainiams neturėti „Nevėžio“

Savaitgalį Kėdainių arenoje kovą dėl svarbiausio „MultiGyn“ Moterų lygos 2018-2019 m. sezono trofėjaus stebėjo ir čempiones bei prizininkes apdovanojo pats Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas (LKF) Arvydas Sabonis.

Legendinis Lietuvos krepšininkas negailėjo pagyrų Kėdainių sporto bazei.

„Tiek LKF, tiek, manau Lietuvos krepšinio lyga, Kėdainių areną vertina. Čia dažnai vyksta Lietuvos moterų krepšinio rinktinės rungtynės, šį savaitgalį - ir Moterų lygos finalo ketverto varžybos. Ypatingai moterų krepšiniui ji yra puiki“, - kalbėjo A. Sabonis.

Krepšinio legenda neslepia - svarbi ir geografinė padėtis. Juk Kėdainiai - šalies centras, praktiškai iš visų miestų gana lengvai pasiekiamas.

Lietuvos krepšinio federacijos vairininkas įsitikinęs, jog Lietuvos viduryje esančioje arenoje privalo vykti ir pajėgiausio Lietuvos vyrų krepšinio čempionato rungtynės. Jame turi dalyvauti ir reprezentacinė Kėdainių „Nevėžio“ vyrų krepšinio komanda.

Nepaisant to, jog kartais pasigirsta kalbos, neva miestas per mažas, kad turėtų savo ekipą LKL čempionate, arba dėl to, kad „Nevėžio“ demonstruojami rezultatai ne visada tokie geri, kokių tikisi kėdainiečių sirgaliai.

„Nedidelis miestas? O Pasvalys - labai didelis? - šyptelėjo A. Sabonis. - Manau, jog turint tokią areną neturėti krepšinio komandos pajėgiausiame šalies vyrų krepšinio čempionate būtų labai gaila“.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder